Thursday, September 20, 2007

2in1 pendant-clasp

Siin üks näputöö musta messingtraadi ja metalse viimistlusega helmestega! Kolm rida helmeid on lükitud terastrossile (tigertail). Ripats täidab ka kinnise eesmärki... või vastupidi ;) Nagu oleks pidulik ehe, aga täiesti kantav T-särgi ja teksadega! See pole pikk - ca 46cm ja kuna kinnis-ripats on võrreldes kogu kaelakeega raskem, siis istub ta kaelas kenasti ega hakka ümber kaela tiirutama.





Another piece with black-colored brass wire and metal-finished glass beads! Three strings of beads are on tigertail. Pendant is also a clasp... or other way around ;) This necklace is kind of festive but absolutely wearable with T-shirt and jeans! It's not long - ca 46cm, and since the pendant-clasp is heavy compared to the whole necklace it fits perfectly and will not start to roll around the neck.

5 comments:

Anonymous said...

vau, väga ilus!

Christina J. said...

It looks like a great piece to wear with a t-shirt and jeans or with something more dressed up. I really like it! I need to get moving and make some things!

Anonymous said...

see on täiesti uskumatu, tead, ma just 5 minutit tagasi mõtlesin omaette pimedas sellise asja peale, et kaks ringi ja üks on teise sees ja pärlid nende vahel. ja veel mõtlesin, et see oleks omapärane.... ja tulen arvutisse ja näen sinu blogis sellist asja, mul jäi kohe karp lahti:DDDD jube kaunis! ja just paar päeva tagasi enne, kui ma su blogist seda ruudulist iza malczyki stiilis ruudulist iludust nägin, olin ise valmis teinud ruudulise pisikeste pärlitega kuloni. sellised asjad ei saa võimalikud olla:DDDDD

Katrin mdmB said...

Hihii! Kusjuures olen ise ka oma arvates "leiutanud" asju, mis juba ammu tehtud. Tegelikult valmis esimene selline juulis ;) ja on isegi siin blogis ülevalt juulikuu postituste all. See oli kaelakeede sari, kus olid ripatsid nagu tilk, süda, lill, õun ja päike. Viimane siis samasugune nagu käesolev ripats.

Anu said...

Työsi ovat tosi kauniita! : )