Sunday, September 30, 2007

Lady

Joonistused peavad paar aastat seisma enne, kui ma neid uuesti üle vaadata suudan. See pilt on joonistatud 2005 aastal. Tollel aastal olid erinevad kangamustrid mul kinnisideeks :) Sellel daamil on tualetis küll mustreid tagasihoidlikult. Miks ta sellises asendis on, ei tea... Ma tavaliselt joonistan kuulates ühte kindlat lugu üha uuesti ja uuesti. Nii et arvatavasti on see pilt kantud mingist meloodiast. Võibolla see naisterahvas pani selga oma kauneimad rõivad ja kuulas imekaunist viisi ning lastes sellest end silmad kinni kaasa haarata, teeb paar nõtket tantsusammu...
Hetkel kuulasin Evanescence'i laulu My Immortal ja leidsin, et see sobib pildiga imehästi kokku.





I must forget my drawings for couple of years before I'm able to review them. This picture is from the year 2005. At that time I was kind of obsessed in different patterns :) The dress of that lady doesn't have much of those really. Why is her posture like that I don't know... I usually draw listening one song over and over again. So I guess it was carried by a melody. Perhaps that lady got all dressed up and preoccupied by the beautiful melody she's dancing few steps, enjoing every sound with her eyesed closed.
While writting this post I was listening Evanescence's My Immortal and I think I it fits here perfectly.

4 comments:

Anonymous said...

See joonistus on vinge!!! Paneb mõtte jooksma ja loob meeleolu. Mul üks sõbranna hakkab mehele minema ning olen juba mõnda aega pruutkleitide lainel olnud, ning sellelegi pildile vaadates kujutasin seda kohe pruudil seljas.
Kuid sügavates toonides luksuslikult helklevas pärlitega tikitud kangas... mmmm! Väga muljetavaldav!

Anonymous said...

uoh!! :D eks jääme siis huviga ootama...

Katrin mdmB said...

Ehh... mul mingi jama tuli nende kommentaaridega, vabandan :(
Janalill, kas sa mõtlesid näha pärlitega kangast? Paistab, et ma väljendasin end valesti - mul oli kinnisidee joonistada mustrilisi kangaid. Tikkimist ma endiselt pelgan, aga samas ei suuda ideid ka päriselt maha matta...

Anonymous said...

mis siin ikka vabandada, ikka joonistusi, nendest ju käis jutt. Ja need, mida näen, on lahedad! Kohe mustmiljon ideed tormab peast läbi.