Tuesday, September 4, 2007

T-shirt

Tjah, eks see üks edev asi ole :) See tikkimistöö on edenenud teosammul ja jõudis täna lõpule. Olen varem ka tikkinud ja iga kord elastsele kangale ja iga kord lubanud, et järgmine kord valin parema kanga. Aga selleks ajaks kui järgmine kord julgen tikkima hakata, on kõik ununenud... See oleks siis midagi nimesiltide projekti ja vanade riiete totaalse muutumise projekti vahepealset. Kuigi tegemist ei ole otseselt sildiga ja T-särgist (mis on tegelikult kaltsukast) pole mul "enne" pilti kah...
See iseenda pildistamine on üks omaette kunst, aga ehk mingi ettekujutuse saab sellest, kuidas see seljas istub. Hästi istub, hea mugav.
Tikand peaks kujutama "mdm Beadalot", mis on mu kasutajanimi isetegija.net foorumis. Kasutasin valgeid, läbipaistvaid, läbipaistvaid AB-läikelisi ja õrnkollaseid helmeid, et tikand väga silma ei karjuks. Nimelt on plaan seda igapäevaselt kanda :)





Something to highlight my vanity :) This embroidery took so much time, but finally was finished today! I've done embroidery before, and every time with elastic fabric and every time I promised that next time I use something not elastic, because it would be just another headache! But when the next time comes, I've forgotten everything...
I guess this project would be something between the
lets make name tags project and new life to old clothes project that we have at isetegija.net forum. Though it's not exactly a tag and I didn't make a "before" picture of this T-shirt (by the way it's from second hand)...
Taking a photo of oneself is somekind of a strange and mystical thing (read: impossible). But I hope you get an idea of how it looks on me. Very comfortable.
The embroidered part should picture "mdm Beadalot" wich is my username at isetegija.net forum. I used white, transparent, transparent with AB-finish and light yellow beads, so the embroidered part doesn't stick out too much :)

7 comments:

Anonymous said...

Hästi lahe! :)

Ma üldse ei imesta, et see sul kaua aega võttis. Need helmed on ju nii pisikesed.

Unknown said...

Väga lahe!

Christina J. said...

I love it! It really turned out great. I haven't done much bead embroidery.

Anonymous said...

väga kaunis tikketöö!
-leili33

Lillysmuul said...

Vagev! Ma kyll ei raatsiks nii ilusat igapev kanda,siis peab ju tihti pesema ja ....kahju suurest vaevast.
vinge igatahes ,kannaks isegi! ;)

Anonymous said...

See idee on lahe, mulgi käis see korraks peast läbi, aga teostuseni ei ole jõudnud. Pidupäeva pluus!:)

Katrin mdmB said...

Tjah, hõiskasin küll, et tahaks igapäev kanda. Aga kukkus välja nii, et pole seda veel kordagi kandnud. Vahetevahel võtan välja, silitan, proovin selga... ja siis võtan jälle seljast ära :)