Monday, October 29, 2007

Color of the month: Pink

Oktoobrikuu värviks on roosa! Need, kes mu blogi loevad, teavad, et mul oli vahepeal roosavaimustus. See tuli vahetult pärast smaragtrohelist ja enne... eks näis ;) Ühesõnaga - roosad vanakesed albumist välja ja tuulduma! Neid on igat sorti ja igas tehnikas, nagu näha on siin lükkimist, helmepõimimist (võrk, nii torukujuline kui lapik kalasaba e ndebele, spiraal, liithelmed, RAW, tilkades õied, ja ka minu aretus tehnikast chevron), tikkimist, traadiväänamist ja algelist traadiga mässimist. Materjalidest on leidnud kasutust plastik, klaas, swarovskid, (värvitud) roosa kvarts ja mageveepärlid.

NB Kui tahad näha kõiki seniste kuude värve, siis vajuta siia.

















Pink for the October! Those who read my blog frequently know that I had a pink period. It came right after emerald green and before... we'll see ;) So lets get these pink oldies out from the album and vent a little! There are differents sorts of them in different techniques like stringing, beadweaving (flat and tubular ndebele, simple spiral, beaded beads, RAW, flowers from drops, and technique developed from chevron chain), embroidery, wire work and some simple wire wrapping. I've used materials like acryl, glass, swarovski, (dyed) pink quarts and freshwater pearls.

NB If you want to see all the colors of the months so far, click here.

10 comments:

viki said...

olen ka suht roosa vastane inimene aga juhtub ka seda, et olenevalt ka pärlist tekib see vaimustus ja siis ma ka toodan nii mõndagi :) peaks hakkama ka järgima seda kuu värvi ja tootma või vütaks järgmisest aastast selle ette ;)

Katrin mdmB said...

No mul on blogis nii, et iga kuu üks värv ja panen vanad asjad üles. Aga uusi asju võib ju ka teha - nagu see ühisprojekt ju tulemas :)

Janalill said...

ROOOOOSAAAAAAA :P
See roosavaimustus on sul ikka päris korralikult peal olnud, kui vaadata ehete hulka. Väga vahvalt mitmekesine tehnikate ja stiilide poolest. ma juba ammu käisin piilumas selle kuu värvi, ning tundus, et ei paistagi kuskilt enam midagi, aga siis viimasel päeval jõudsid veel üllatada.

Katrin mdmB said...

Hihii... Ma tükk aega ei suutnud otsustada, mis värvi valida. Need roosad ehted on valminud 10 aasta jooksul ;)

Anonymous said...

Kõige lahedam on just see, et ehted on erinevates tehnikates teostatud! :D

/Ljudmila/

Anonymous said...

ahhhhhhh, kui ilusad.........

X by Leina Neima said...

Mõnusalt mitmenäoline roosa ilu!

Katrin mdmB said...

Aitäh! :)

Terje said...

Appi kui ilusaid ehteid Sa teinud oled! JA 10 aasta jooksul? Oh ma ei teadnudki, et juba nii kaua pärlendad. Sellest ka Sinu kindel ja kunstiline käsi...
Roosad ehted on fantastilised!!!

Lillysmuul said...

Vaatan jälle suu lahti kui osav ehetekunstnik sa oled!!!
Ma täielikult fännan seda alumist filmiriba siin blogis, no on ikka viimase peal t88d.....8D