Saturday, December 29, 2007

New Jade Pendant

Näädsa! Kukkuski 12 000 külastust enne uut aastat :P
Pühade aeg on nii mõnus, eriti kui on võimalus ehteid teha! Heh, kui nüüd keegi maniküür mu küüsi näeks, saaks ta vist šoki :) Nagu saehambad... Niikaua, kui ma ennast ei vigasta nende küüntega, pole muret - ei suuda niikuinii traadist kaua näppe eemal hoida! Valmistun vaikselt kevad-suvi 2008 kollektsiooni kokku panemiseks. Ehete tehniline pool on paigas, värvid on enamvähem ja idee, kuidas erinevaid ehteid omavahel tervikuks siduda on ka juba olemas. Neid ehteid ma enne kevadet ei näita. See aga ei tähenda, et mul blogi tühjaks jääb ;)

Siin on ripats, mille keskkohas on suur new jade tahuline helmes. Veel on siin ümmargusi new jade helmeid (4mm, 6mm), tillukesed peridoot-rattakesed ning 4mm mageveepärlid, sekka veel hõbehelmeid. Kui ma ei eksi, siis pidi new jade olema hoopiski serpentiin, mitte jadeiit. Igal juhul on tegu kauni värviga, mis mõjub väga õrnalt. Piltidel võib ripats tunduda pisikene, tegelikult ta seda aga pole. Pikkus on peaaegu mu labakäe laiusega võrdne! Pikkus 7cm, laius 4cm.




Hei! The 12 000th visit came before the new year :P
Holidays are great - especially when you can make some jewellery! I guess some manicurist will have a shock when he/she sees my fingernails :) They're really cogged... As long as I'm not causing any damage with them to myself there's no problem - can't keep my hand of the wire anyhow! I started to work on my spring-summer 2008 collection. The technical side is decided, colors are too (sort of) and the idea that bounds it all to a whole is set. I'm not going to show them before spring, though it really doesn't mean that my blog will be empty ;)

Here is a pendant that features big new jade bead in the center. There are round new jade beads (4mm, 6mm), tiny peridot rondelles and 4mm freshwater pearls, and ofcourse silver beads. As I recall this new jade is actually a stone called serpentine. Anyway it has beautiful color that seems so delicate. The pendant may seem little from the pictures but it's not. It's 7x4cm!

7 comments:

Lucy said...

:O Vot see on alles tase!
Kusjuures mina vaatasin kohe, et nii suur tundub olevat, mitte pisike. ;) Ja oma kevad-suvi kollektsioon.. mmm.. kui huvitav :D

Lucy said...

Üks asi jäi küsimata, kasutasid sa muidu hõbetraati?

Christina J. said...

Gorgeous! I like the silver and green together.

Katrin mdmB said...

Thank you!
Lucy - muidugi hõbe, dsiisas - egas siis hõbehelmeid mujale ei raatsi ju panna :P Ja kui teen hõbedast, siis on mul Labels'i juures kiri silver ;)

Lucy said...

Upss.. :D Ma ei vaadanud, nüüd astusin küll ämbrisse. :D

Anu said...

Voi kuinka kaunis!

Katrin mdmB said...

Kiitos :)