Monday, January 28, 2008

For the people in love

Midagi armunutele. Mõeldes valentini päevale, tahtsin minagi midagi südamekujulist nikerdada ;) Kui olin traadist kuju valmis saanud ning ripatsid külge riputanud, arvasin, et sellest tuleks kena kaelakee ripats. Nii lisasin kolm rida valgeid ja piimjaid helmeid nailonkattega terastrossile ning valmis ta oligi! Valge klaas ning antiikse välimusega vask tekitavad huvitava kontrasti. Valge on ju süütuse ja puhtuse värv, samas kui antiikne vask esindab vana-aja väärikust ja tarkust.
Ahjaa, väiksed tagasihoidlikud kõrvarõngad tegin ka lihvitud valgetest helmestest. Komplekt on müüdud.






Thinking of the Valentine's day I instantly wanted to try to make a heart shape from wire ;) Once different dangles added I thought it would make a lovely pendant for a necklace. So I attached three rows of white and milky white glass beads on a nailoncoated steel wire. White glass and antiqued coppercoated wire and components make an intriguing contrast. White is the color of innocence and purity while the copper has the essence of old-times wisdom and elegance.
And I also made a modest pair of earrings with faceted whte rondelles. THis set is sold.

14 comments:

Lucy said...

Nii kui ma nägin seda Dawandas, hõikasin mõttes: Jess, jess.. nii ilus asi jälle! :D See ei ole vist normaalne :P

Katrin mdmB said...

Heh - ma ju alles eile panin selle sinna ju :D (oli vist eile...) Tore ikka lugeda, kui inimestele meeldib! Aitäh sulle xox

MARRE said...

ohhhh, niii ilus! kaugelt tunneks ära, et sinu tehtud :) see lihtne pärlikee on lihtsalt super ja sobib nii ilusasti ülejäänuga. peaks ka õppmima lihtsaid asju ja ideid kasutama :P

ja need laiakslitsutud helmekübarad! jube hea idee sul (aitähh :)

Lucy said...

Mmmh.. lugeda on tore, et inimestele meeldib, aga veel parem, kui keegi tahaks selle endale saada, kui ma ise ei tegeleks sellega.. ma ei suudaks vastu panna. :P

Lillysmuul said...

vaga omaparased ehted!
Mul tuli romeo&julia meelde...

Anonymous said...

Kõik sinu tööd on supper ilusad. Hetkel see valge pani minugi südame kiiremini põksuma. Kuidagi väääga eriline teine, samas sinulik. :)

/tiggr

Anonymous said...

Ma juba eile õhtul avastasin selle valge kee ning juba mitmendat korda tulen ikka siia seda uuesti kaema. Lihtsuses peitub võlu, see on õige! Sa oled ikka väga andekas! :)
/lillelemb/

Muhv said...

aah, võluv!

sobib kaa jaanuarisse ;)

Anonymous said...

Sinu looming on lihtsalt imeline-eriline-kaunis! imbi

Anonymous said...

Ma küll omast arust tulin helmekübarate laiakslitsumise peale ise, kuid selle peale on tulnud ka teised nii et tegu pole ainult minu mõttega ;)
Romeo ja Julia seostub armunutega küll, LillySmuul!
No vot, mina ei näe, mismoodi see minulik või mitte minulik välja näeb. Vaatan ja vaatan, aga no tõesti ei näe :D
Muhv, tõesti sobib jaanuari Spektrisse! Aga ikkagi üritan ühe asjaga piirduda. Mul neid valgeid teisigi sel kuul valminud ja kindlasti on veel tulemas ;)

Aitäh teile kõigile nii ilusate kommentaaride eest!

Anonymous said...

Ja mis on jaanuarikuu värv? Ootan juba seda postitust :)
Ma:rit

Katrin mdmB said...

Eh... ma ei tea... Aega ju on :)

Kertrud said...

Selles, kuidas Sa vaske oled kasutama hakanud, on midagi erilist! Mis asi küll?! Midagi värvide ja materjalide kokkupanekus. Ohkan vaimustunult ja uurin aga jälle :)

Unknown said...

imeilus! valge ja antiikse vaskse kooslus on vägagi hõrk!