Wednesday, January 23, 2008

Still like the pink

Ikka meeldib roosa. Roosade helmestega on see jama, et seda õiget tooni leida pole sugugi kerge... Vähemalt on nii see minul. Ja selleks, et saada kokku üks korralik valik, läheb liiga palju aega. Paljud helmed selles käeketis on nö ainueksemplarid, saadud kuskilt helmesegudest või lammutatud ehetest. Seda enam tõstab see minu silmis valminud ehte väärtust ja lausa kahju, et tegemist on tellimustööga... Et oma kahjutunnet pisut leevendada, tegin midagi endale. Nimelt tegin kõrvarõngad. Kuskil ajusopis tagus õrnalt teadmine, et ma ju ei kanna ehteid... ja kui kannan, siis pigem käekette. Aga kõrvarõngad tegin ikkagi valmis. Ja uskuge või mitte, ma olen neid juba peaaegu nädal aega kandnud!!! Ime on sündinud! Eks need pildi peal võivad tunduda pisut kahvatud ja nirud, aga kõrvas on nad nii nunnud! Minu jaoks on suur pluss ka lukustatavad konksud, mis ei torgi kõrvataguseid ning kõrvarõngaste kerge kaal. Olen rahul :)
Käekett on müüdud.





The thing with pink beads is the fact that it's so difficutl to find the right shade of color... At least that's the case with me. And it takes so long time to get the needed assortment for an item. Many beads in this bracelet are kind of rarities for me, picked out from different bead mixes or bought ready-made jewellery. This makes the new combined piece of jewellery even more valuable to me and I was a bit sad knowing that the bracelet was custom work for somebody else... So in the name of self-comfort I decided to make something for myself. Earrings. Somewhere in the corner of my mind there was knowing that I don't really wear jewellery... and if I do then the item would be more likely a bracelet. I still made a pair of earrings. And believe it or not I have worn it ever since (almost a week now)!!! It's a miracle! They can seeme a bit pale and scrawny but they're sooo cute when worn! I realized that leverbacks and the lightness is important for me. I'm pleased :)
Bracelet is sold.

7 comments:

Christina J. said...

It's nice that you made something for yourself! They are very pretty! I definitely like leverbacks the best.

Katrin mdmB said...

Thanks Christina! I'm quite surprised that I like those earring so much :) And yes leverbacks are great!

Anonymous said...

Hästi ilus käekee! Ning need erinevad helmed on nunnud - igaühel neist oleks nagu oma "lugu", aga sobivad omavahel ideaalselt.
Ma:rit

Janalill said...

Palju õnne!!! Selle puhul, et oled avastanud omatehtud ehete kandmise võlud ja rõõmud! :D Kõik su ehted on nii omapärased ja ilusad, et olen alati imestanud, kuidas suudad neid ise mitte kanda :)
Aga jah, pean meeles pidama, et mitte kõik ei ole nii edevad, kui mina :P
(Ma hakkasin mõtlema, et kuna su blogi on kahekeelne, äkki peaks kommentaare ka kahekeelselt või ingliskeelselt postitama. Mina näiteks loen rõõmuga teiste blogidest kommentaare)

Katrin mdmB said...

Ma:rit - tundub tõesti, et igal helmel on oma lugu - see on nagu omamoodi aardekirstuke :)
janalill - edevust mul jagub, see lihtsalt väljendub teistmoodi (ma usun, et nurruksin iga kord nähes kedagi mu ehteid kandmas, kui seda vaid teha oskaksin).
Mis puutub kommentaaridesse, siis on inimese vaba valik. Kui ma nüüd mõtlen, siis vist olen isegi LillySmuuli blogisse inglisekeelseid komme jätnud...

Anonymous said...

Mina käin ka pidevalt su ehteid imetlemas! Kirjutada ei oska kohe midagi, sest sõnadest jääb puudu, lihtsalt nii huvitavad, omapärased ja sellist väheke kuningannalikkust väljendavad ehted on sul!Olen ise ka suur ehete fänn, aga kanda neid on mul vähe võimalusi, siiski on päris paras hunnik neid kogunenud. Jõudu ja fantaasialendu tegemistes!
Kikuliis

Katrin mdmB said...

Aitäh sulle kikuliis! Või et ei oska kirjutada :D No see jutt oli küll väga meelitav ;)