Tuesday, February 26, 2008

Project Spectrum: Red February vol1

Kas pole tüütu, kui ei saa keed valmis, kuna ei suuda leida vajaminevat jubinat?! See kaelakee oli poolik juba jaanuarist, aga ma ei suutnud leida seda medaljoni... Kuna kuu hakkab juba lõppema, lõin käega ning alustasin uue asjaga. Ja loomulikult siis, kui olin peaaegu uue asja valmis teinud, tuli too medaljon välja! Seekord tuleb mul siis kaks punast veebruarukuu ehet :)

Kee on parajalt punane ja romantiline. Sügavpunased klaashelmed ja vaskse viimistlusega traat. Medaljon on oksüdeerunud ajaga. Sain selle ja teise samasuguse kunagi "1 dollari" poest (second hand), kõrvarõngaste kujul. Helmeste ketile kinnitamine võttis omajagu aega, sest neid on päris palju :)



Isn't it annoying when you can't finish a piece because you just can't find the finding you need?! I started making this necklace in January and couldn't finish it, because I didn't know where I hide the medallion... Since the month is ending I gave up with my search and started with a new necklace. And ofcourse then, when I nearly finished the second one here comes out the medallion because it was right in front of me all the time (stashed away in a little box). So this time I'll have two projects for February :)

This necklace is quite red and romantic. Deep red glass beads and antiqued copper plated wire. The medallion has a genuine plating - it came through the time. I got this one and another like this from "1 dollar" shop (second hand), as a pair of
earrings. Attaching beads to the chain took awhile cause there's so many of them :)

5 comments:

Anonymous said...

Punased sõstrad šokolaadiga! Ohh, isegi sõstarde mõnus hapu meenus keelenurgale kohe. Ma loodan, et toidualane võrdlus ei tundu Sulle sobimatu.

Katrin mdmB said...

:) Hehe! Täitsa huvitav, et kohe sõstramaitse keelele tuli. Aga sõstramoodi on need helmed kohe väga!

Anonymous said...

That is beautiful!

Muhv said...

väga kena! ma olen selline suts konservatiiv, st et kui miski asi on meeldima hakanud, siis meeldib kaua ja nende lopsakate tšatša keedega on just nii. et vaatad ja imetled küll igasuguseid uusi ja huvitavaid ideid, et ah ja oh! aga kui seda vana ja head näed, siis süda kohe hüüatab, et see on ikka see õige :) rääkimata et vaskne traat ja lisandid meeldivad ka rohkem kui hõbe või kuld. selline ehe on rohkem kantav minu jaoks.

Sirje said...

Olen mõelnud, et südamed ehetes pole minu jaoks. Ja näe, eelarvamus nigu niuhti ümber lükatud! Aitäh Sulle!