Thursday, April 10, 2008

White

Valge kee valgete helmeste ning vasksete komponentidega. Ripats on teile muidugi tuttav :D Hiljuti saabusid need metall-tagused ja nüüd saan rahulikult swarovski kividega edasi mängida. Tahan katsetada erinevaid värve! Aga siin on kristalltoonis kivikesed sobitatud valge klaasiga. Valge pildistamine on nagu see on, ega kollaka taustaga polegi nii hull. Ehkki paremini saaks ka.



White necklace with white glass beads and copper plated components. The pendant reminds you some previous stuff I've made :D I just received those metal stampings that I use at the back of the motif so now I can play with these swarovski stones again. I'd like to try all the colors! Here are crystal colored stones with white glass. Photographing white is as it is, I think I got it OK with this yellowish background. Though I could do better.

3 comments:

Anna- Helena Saarso said...

See on tõesti armas ja ilus, mulle meeldib selle ripatsi nn. mudel. :D

Kairu said...

Alati õhkan ja ohkan su imeilusaid ehteid vaadates. Külastan pidevalt su blogi, et piiluda, kas miskit uut jälle teinud oled. Väga uhkeid ehteid teed ja oled mulle suur inspiratsiooniallikas! ;)

Katrin mdmB said...

Tänud! See nn mudel meeldib endalegi. Veel on värvi variante proovida ning võiks ka muid mooduseid välja nuputada, kuidas ilmet muuta...
Oi, kairit. Nüüd hakkab südametunnistus vaevama, kui pole pikemat aega miskit postitanud :) Aga teretulemast tagasi ;)