Wednesday, May 14, 2008

Cherry Blossom Brooch

Kirsid õitsevad praegu... Lihtsalt hingematvalt ilus aeg on see, kui kõikjal on õisi. Minu aias kasvavad küll valgete õitega kirsid, aga noh, mõtlesin, et teen kahvatu roosa rinnaehte. Kas seda võib nimetada prossiks? Mis iganes ta ka on, on see kokku õmmeldud. Kõige alguses ovaalse kujuga pressitud käsitöövilt, millele õmblesin tülli, pitsi, linte ning pärast nööbikujulise kivikestega detaili (mille tegin varem valmis) kinnitamist tikkisin veel helmeid juurde. Ja muidugi õmblesin taha ka kinnitusnõela.

Tegelikult on tegemist järjekordse võimalusega neid swarovski kivikesi kasutada :) Hakkan juba teid nendega tüütama? :D Kuid mina arvan, et pean VEEL leidma võimalusi! Inspiratsiooniallikaid oli mitu, nimekirja leiad postituse lõpust (aja jooksul lisandub sinna veel mõni). See pross on müüdud.




Cherry trees are in bloom now... It's absolutely breathtakingly beautiful when there're blossoms everywhere. In my garden cherry trees have white blossoms, but well, I decided to make something in pale pink. Do you call this a brooch or is there some word that suits better? Whatever it is, I sewed it. I started with felt cloth and sewed some tulle, lace, ribbon and then added the detail with the stones (that I've made previously) and then some more beads to frame it. I also sewed an attaching needle behind. This brooch is sold.

Actually it's just another way to use those swarovski stones I bought way back :) Do I annoy you with those already? :D But I think I need to figure out some MORE ideas! I found inspiration from many places:


************************

Lingid/Links:
http://www.fibredance.com/
http://www.bayourose.com/
Seedbead embroidery
http://www.kristaraak.com/
http://www.pearlabella.com/Brooches.html
http://www.decarabia.co.uk/gothic_brooches1.htm
kuwait-style.com
http://www.bellapacella.co.uk/
http://puchimaiko.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/9436389@N07/
natashaburns
veryvictorian
sharonb
http://sea-angels.blogspot.com/
Linca teeb ise
Regly hobinurk
http://www.heegeldab.blogspot.com/

4 comments:

Christina J. said...

That is so sweet. I would call it a brooch.

Anonymous said...

Ah kui ilus, imeline! imbi

Anonymous said...

imeilus ja õrn! ja oota sa, et miski sinu tehtust kedagi tüütama hakkab icicic:D
prossid on ka minu nõrkus, pidid praegu moes ka olema:)

Katrin mdmB said...

Thanks Christina! Now I know what word to use.

Aitäh. Ma alguses seadsin eesmärgi kasutada ära kõik kivid ja see värk sinnapaika jätta. Aga paistab, et swarod on nakkavad :D