Saturday, June 14, 2008

Montana Blue

Kaunis koplekt, mis koosneb kõrvarõngastest ning kaelakeest. Montana Blue on selle värvi nimi. Mul on hulk klaashelmeid sellevärvilisi (värvi kood 30320). Armas tagasihoidlik värv, mitte liiga pealetükkiv, mõtlesin mina. Kui aga ma esmakordselt nägin neid kandilisi swarovski kristallist kivisid, jäi mul hing kinni! No sellist värvi sügavust ja kaunidust ei osanud oodata. Kohe oli selge, et suurt "ilu" polnud nende ümber vaja valmistadagi :) Tahtsin jälle teha selliseid kõrvarõngaid, mis istusid otse kõrva all. Nägin päris palju vaeva enne, kui rahuldava tulemuse sain. Esimesel versioonil olid rippuvad mageveepärlid tillukesed, 3x4mm suurused. Need ei sobinud proportsionaalselt kohe mitte ning asendasin suurematega 5x6mm. Millegipärast olin kindel, et vaja kaelakeed juurde. Tellisin spetsiaalselt sama värvi rivoli ning täna valmiski kaelakee. Mitte midagi keerulist, aga samas ka mitte tagasihoidlik :)
Nii kõrvarõngad kui ka kee on müüdud.



Beautiful set of earrings and a necklace. The color is Montana Blue. I've got loads of glass beads in that color (30320 is the code). I thought - a nice calm modest color, not too posh. But when I first saw those rectangular swarovski chrystal stones, I lost my breath! There's no way for me to be prepaired for this richness and deepness of color. It was more than obvious that there was no need of gathering pretty things around it :) I wanted to make a pair of earrings, the kind of that sits right under the earlobe. It took awhile till I had the result I was happy with. The first version had small dangling freshwater pearls, in size 3x4mm. They weren't right so I replaced them with bigger freshwater pearls in size 5x6mm. I was so sure of the fact that this pair of earrings need a necklace. So I specially ordered a matching color rivoli for that purpose and I finished it today. Nothing complex, but not too modest or plain either :)
Both earrings and necklace is sold.

6 comments:

Hiline said...

Ma ei ole veel eelmistki kiita jõudnud (meeldib väga-väga-väga, kui kivike oleks sinine, kaupleksin endale) kui juba uus väga ilus ehe valmis.
Näis, mil mina saviajastust pronksiperioodi jõuan :)

Katrin mdmB said...

Aäith-aiäth! Üks sinise kiviga kee valmis mul täna :) Aga mitte ümmarguse vaid ovalse...
Ega sa nüüd neid mosaiike saviajastuks tituleeri?!

Katrin mdmB said...

...ah, ma ohmu! Loomulikult fimo -> savi.

Hiline said...

Ovaalne sinine swarovski rivoli? tumesinine? Issand... selle pronkslehega... ja...
Ajad vanamuti edevaks :)
Aga mul on nüüd pardipojad ja vanast koerakuudist tegin pardimaja - ratastel :)

Katrin mdmB said...

Eee-ei... helesinine ovaalne kivi. Ikka teistsugune kujundus kui tollel rohelisel :)

Anna- Helena Saarso said...

Nii lihtne ja nii ilus. Ma olen täielikult armunud värvi montana blue. Kahjuks pole Eestis seda värvi helmeid eriti näinud.