Saturday, June 7, 2008

Ring for a Princess

On kätte jõudnud aeg, mil tuli tutvust teha swarovski kuulsate rivolidega :) Oi, nad on pimestavalt kaunid. Kivi värv on light rose, kivi all on peegelkiht, mis paneb valguse sillerdama tuhandetes kihtides! Minu esimene töö rivoliga on siin - muinasjutuline sõrmus. See sobiks küll printsessile :) Külgede peal on tillukesed mageveepärlid ning väikesed lilled. Sõrmus tuli pisut suur, aga pole hullu, kõige jämedama sõrme otsas loksub küll, aga ära ei kuku.





Time has come for me to make my acquaintance with swarovski rivolis :) Oh, they are so pretty and shiny! The color of this stone is light rose, it's foiled like a mirror and reflecting light gives so many tiny sparks! This is my first piece of jewellery with rivoli - a ring from the pages of a fairytale. It sure should suit for a princess :) There are tiny freshwater pearls and flowers on the both sides of the rivoli. It came out a bit too big, but it's ok. It's sits loosely but doesn't fall off.

6 comments:

Hiline said...

Kahju, et emotikone kommentaaridesse panna ei saa, igatahes Isetegijas läbivilksatanud minestav hiir sobiks siia.
Swarovskid minu lemmikkivid, aga mulle meeldib rohkem kõik see, mis kivi ümber ja taga :o)

Christina J. said...

I love rivolis. This ring is definitely fit for a princess!

Anonymous said...

Väga kaunis sõrmus! Jälle püõnev vase kasutus, mis mulle eriti meeldib!
/lillelemb/

Katrin mdmB said...

:) Aitäh/Thanks!

Ma ise olen väga elevil praegu...

Hiline said...

Ma täitsa jagan Sinu tunnet - kas pole tahtmine lausa lennata kui saab valmis midagi südamelähedast. Igatahes peale kahte tundi sääskede söötmist koukisin oma töölõpu preemiaks varutud jäätise välja :)
Lööd kampa? :)

Katrin mdmB said...

Hehee :) Miks mitte ;)