Monday, July 21, 2008

Another Get Together

Niih, kuna eelmine kord läks lõbusalt, siis kavatsesime koostegemist korrata. Seekordne projekt oli ajakirja Beadwork eriväljaandest, kuhu oli kogutud kokku parimad palad. Nimelt oli seal eelpainutatud traadist ja värvilisest traadist omapärased käevõrud, nimeks neil Spacey Princess Cuff (köh-köh). Ja hästi lahe idee tundus olevat :) Ükspäev siis MSNis panime janalille ja Lucyga kuupäeva ning kellaaja paika ja arutasime materjalide üle, mida projektiks vaja läheb. Mida ühel ei olnud, seda oli teisel ja mida teisel ei olnud, oli kolmandal. Kamba peale lootsime vajaminevad asjad kokku saada ;)
Kuna ilm oli jälle kohe väga kena, siis seadsime sammud jälle Viru keskuse Tammsaare pargi poolse sissekäigu lähedusse. Laotasime oma asjad lauale laiali ning sobitasime toonide järgi kokku traate, helmeid ja kivikilde. Üks vajalik vidin kadus igaveseks põrandaprakku... Päike küttis ning me olime sunnitud jäätisekokteile jooma :P Käevõru sisaldas selliseid asju, millele mina rakendust eriti ei leia. Nimelt värviline traat, jagajad ja kivikillud. Projekti idee on iseenesest väga lihtne, kuid mulle isiklikult muutus see traadispiraalide keeramine ja mõõtmine üksluiseks... no 16 tükki tolliseid, 4 tükki 1,125tolliseid jne-jne... Aga kokkuvõtteks, tegu oli erineva projektiga, sellist vist enam ei korda, värviline traat ja eelpainutatud traat pole minu materjalid ;)



Well, because we had a lot of fun last time, we decided to get together again. This time we picked the project from the Beadwork magazines book. There was a cuff-bracelet with memory wire and color wire, named Spacey Princess Cuff (cough). It seemed a great idea :) So once we et the date and time with janalill and Lucy through MSN and talked about the materials needed for this project. One had what the other one didn't have and so we tried to help each other out :)
Since the weather was absolutely fabulous we went to the same place as before (an area of tables and chairs next to the main entrance of Viru department store). We pour out what we took along and started to mix and match the wires, beads and stone chips. One component fell through the flooring and was lost... Sun was hot so we were forced to drink some coctails :P This cuff was is made of things I find hard to use. Colored wire, spacer bars and stone chips. The idea of this project was really easy, but it got kind of boring with the coiling and measuring... well 16 pcs of 1 inch and 4 pcs of 1,125 inch and so on... But in the end, it was a different project, something I'm not about to repeat. Colored wire and memory wire is not really my thing ;)

3 comments:

Hiline said...

:) minule küll eelpaenutatud traat meeldib. Kui ainult ka erivärvi kattet saaks. Kas panite tähele, et eelpaenutatud traadi otsi on kergem väljapoole keerata kui sissepoole ja keeratud aasad saavad ilusamad.
Kerisite traadi käsitsi kohe eelpaenutatud traadile?, siis tunnen kohe kaasa :D
Kahju, et vanust pea sama palju kui teil kolme peale kokku, oleksin ka tahtnud seal olla.

The Lone Beader® said...

I like the coloured wire!

Katrin mdmB said...

Novot, mulle meeldiks ka vbl eelpainutatud traat rohkem, kui seda oleks vaskses viimistluses :D Ma ei keeranudki korralikke aasasid... Tegin need P-tähe kujulised asjad :D Me kerisime värvilist traati kõik isemoodi. Lucy keeras hästi jämeda traadi ümber, janalill pisut peenema. Nad kasutasid erinevaid traate. Lucyl oli jäigem värviline, mis ajas ennast veel jämedamaks kui see paks traat, mille ümber sai keritud. Janalillel oli vaskne traat, mis jäi täpselt nii nagu ta keris. Mina kerisin ka jäigemat värvilist traati, aga eelpainutatud traadijupi ümber. Sedasi asi toimis küll.

The lone beader - I liked it too, but never got the chance to use it :) And now that I tried I'm not so sure I like it. But perhps I need a more interesting project and more practice.