Thursday, July 10, 2008

Atlantis and the Jewellery Competition

Natuke kaelakeest Atlantis ning isetegija.net konkursist. Kulla385 polnud ainuke, kes kuupäeva sassi ajas :) Heh, minagi tegin töö poolkiiruga kuu aega varem valmis :D Kasutatud materjalideks on swarovski kunstkristallid (värvid: erinite (keskmine ristkülik), white opal (navette), pacific opal (ovaalsed ja väike 4mm kivi), mageveepärlid (2mm-8mm), vaskhelmed (2-4mm), seemnehelmed, vasetatud ja vasest traat. See kee sündis ilusas päikesepaistes ja värskes õhus. Olin tubli ja seekord proovisin keed ka planeerida ja tegin mingisuguse joonistuse (töö käigus muutsin mõndagi) :) Foto konkursile saadetud tööst oli väga lähedalt võetud. Üritasin endast teha pilti, et anda aimu sellest, et ehe on täiesti kantav ja suuruselt täiesti keskmine või isegi alla selle. Sain konkursil teise koha, juhuuu!!!

Tahaks veel kommenteerida konkurssi, aga teen selle jaoks special postituse ;)



Some talk about the necklace Atlantis and the jewellery competition on isetegija.net. Kulla385 was not the only one who mixed up the date :) So did I - I made my necklace a month earlier :D I used swarovski stones (colors: erinite (baquette), white opal (navettes), pacific opal (ovals and little 4mm flatback), freshwaterpearls (2mm-8mm), copper beads (2mm-4mm), seedbeads, copper plated and copper wire. I made this necklace in s sunny day in my garden. I tried to approach this project properly and make a scheme before I started (I changed things while working on actual necklace) :) The foto I sent was taken very close. So I tried to make a photo of myself wearing it, so you could see, it's not too big or exaggerated and perhaps all you need is the right clothing to make it a nice accessorie. I won the second place, yeiii!!!

I'm going to comment some more about the competition, but I'll make a special post on that ;)

7 comments:

Lucy said...

Issand kui ilus see kaelas on! See oli üks mu lemmikutest! :D Palju õnne teise koha puhul!

Christina J. said...

Congratulations! It's a beautiful piece. The colors are wonderful.

Katrin mdmB said...

Lucy, jah ma alles pärast hakkasin mõtlema, et see lähivõttega foto annab natuke moonutatud pildi, aga samas on vaja konkursil ju ka detaile näidata. Aga iseendast pildi tegemine on lihtsalt õudne...

Thank you, Christina! :D

Anu said...

Vau! Upea! Ihanat värit ja taidokasta työtä : )

Smilla said...

ääretult, ääretult kaunis on kogu Su looming... olen ikka ja alati piilunud Su lehele ja iga kord võtab hingetuks.
kõike kaunist Sulle!

Katrin mdmB said...

Kiitos Anu! :) Aitäh Rajaleidja!

Hiline said...

Õnnitleme!
Väga ilus kee.
Vanem piiga tahtis ka hinnata, aga ei saanud oma arvutit kuidagi internetti ühendada, mul ei ole ruuterit.