Tuesday, July 29, 2008

Jewellery Swap - Happy Me :)

Mina ja Lucy tegime väikese tagasihoidliku ehtevahetuse :P Eks see on see, kui jääd MSNis pikalt lobisema... Panime paika, et teeme kõrvarõngad, hõbedat ei kasuta ning inspiratsiooniks otsime teineteisele netist mõne pildi :D Mina sain Lucylt juba kõrvakad kätte, jehuu!!! Inspiratsioonipildiks valisin ma selle foto, no kas pole äratuntav sarnasus?! Nunnud fimoroosid (ei tea, kas peaks tellimuse talle sisse andma), rodoniit (?) tilgad ja mageveepärlid! Ja kingituseks oli veel üks roosike :P
Lucy andis mulle inspiratsiooniks selle foto. Nii palju ilusaid värve! Otsisin oma helmevarudest kõik sellised toonid ja kuhjasin voodi peale. Muidugi kõrvarõngastesse palju ei mahtunud... Seal on vaskhelmeid, seemnehelmeid, MC bicone helmed, swarovski kivike ning jadeiidi helmed.




Me and Lucy made a little jewellery swap :P Well, what else could happen if you forget yourself chatting on MSN... We decided that we'll make earrings, don't use silver and look for a photo from the net to use as an inspiration for each other :D I received the earrings from Lucy yesterday, jippiii!!! I choose this photo to inspire, isn't it recognisable?! Gorgeous fimo roses (I think I'll make an order from her), rhodonite (?) drops and FWP. And there was also one extra rose as a gift :P
Lucy gave me this photo for inspiration. So many beautiful colors! I took all my beads in the colors from the photo and poured them on my bed. Ofcourse, I couldn't put all of them in this pair of earrings... There are copper beads, seedbeads, MC bicone beads, swarovski flat back and jade beads.

6 comments:

Anonymous said...

Minule kui ullule maiasmokale meenuvad kohe parimad kreemiroosid:P

Lucy said...

Jah, need on rodoniidi tilgad ;)
Sa ütle mulle, mitu roosikest sul oleks vaja? :D

Katrin mdmB said...

Need roosid näevad välja tõesti nagu suhkruroosid :P Lucy, tead, tõsiselt... Eks me räägi sellel teemal ;)

Anonymous said...

Lucy on teinud kuidagi väga Sinu stiilis kõrvarõngad. Et kui poleks juures, et tema tegi, oleks arvanud, et Sinu töö :)
Aga väga vahva idee, pildi järgi ehteid teha ja super armsad kõrvarõngad mõlemal!
Ning need roosid on tõesti nagu koogilt maha võetud :D
Maarit

Katrin mdmB said...

Pildi järgi ehet valmistada oli põnev. Tahaks proovida teha vahetust muusika järgi ;) (siis ei saa värve paika panna).
Heh, Maarit, Lucy tegi tõesti MINU kõrvarõngad - täpselt selliseid nagu tahtsin!

Unknown said...

Terekest, Sul on tohutult ilus kätetöö :) Ma tõesti ei tea kas Sa saad enda allikaid paljastada, kuid kust pagana kohast Sa neid roose saad, need on nii vahvad, aga mina tean aimult ühte kohta kust tellida helmeid, sealt helmestepoe kodulehelt, kuid seal küll selliseid ei ole :( Ja ültse Sul on väga palju huvitavaid vahendeid. Ühesõnaga kui saad, siis maini kasvõi keele otsast tibakenengi :)
Kõike kõige paremat
Kristel
kristel.koidu@mail.ee
566 57 531