Wednesday, July 16, 2008

Labradorite Brooch

Üritasin kasutada seda roosi prossis. Siin on nüüd kasutatud labradoriidist helmeid, värvitud mageveepärleid ning paar swarovski kivi. See roos on parajalt raske ja see tähendab, et pross on parajalt raske :) Nii et see sobib tugevamatele ja paksematele kangastele. Prossi mõõdud on 4x2cm.



I tried to use this rose in a broch. Here I used different labradorite beads, dyed freshwater pearls and couple of swarovski chatons. That rose is quite heavy and that means that the brooch is quite heavy too :) So it should be worn with heavier and thicker fabrics. This brooch measures 4x2cm.

5 comments:

Hiline said...

Ja saidki roosi "õitsema"!
Proovisid pealtvalgusega? Igatahes võrratu pilt ja veel võrratum ehe!
Iga detail väga ilusti näha ja pole vaja ette kujutada, milline tegelikult välja näeb.
Aga üks asi kummitab seoses vasega - kas nad ei lähe ajapikku tumedaks või on kaetud kaitselakiga? see praegune värv on väga ilus, muidugi on oksüdeerunud vasel ka oma võlu, aga kaob värskus.

Anonymous said...

Väga uhke!
Maarit

Katrin mdmB said...

Heh, Mirjam, ma tegin pildi ikkagi aknalaual, aga panin ühtteist sinu jutust kõrvataha küll :) Nimelt valge alus alla ning kinnitasin kardina külge veel valge riidetüki, mis natuke valgust peegeldas ;) Ja samuti tuleb parem pilt, kui liiga lähedale ei roni :P
Mis puutub oksüdeerumisesse, siis need osad, mis on säravad (mul on mõned vaskhelmed, pallikestega kett ja spacerid) lähevad tõesti tumedamaks. Minu jaoks on see põnev, kuidas alguses olev kontrast ajapikku mahedamaks läheb ja siis kaob. Aga need vasksed asjad, mis tegelikult on vasetatud ja siis mingil moel töödeldud antiikseks (see ei tundu olevat oksiidi kiht...) - need pole muutunud.

Aitäh, Maarit!

Hiline said...

Arvan, et galvaanilisel teel antiikane kiht ei muuda tooni, ainult kui kiht ise pealt ei kulu. Aga lakikihi suhtes, mul ju kogemused ainult nitrolakiga, siis muud polnud, on küll halvad, selle uuringi laki kohta. FMG-s on mingit juveeli lakki, et vast on Sul sellega kogemusi.
Aga palve ka - kui hakkad vasevidinaid tellima, võta mind ka kampa, eriti meeldib see mummuline kett ja ka mõnda muud asja, ootan ikka pikisilmi oma külalist selle resiniga :)ja sooviks ka paari swarovski rivolit, ametüsti ja tumedamat sinist.Praegu küll ehetega paus, kogun ja tükeldan plaate mosaiigiks ja veel piigaga see siidivärk, piigal ikka tõsine tahtmine seda õppida. Harjutan ise ka, aga see kuuma vahaga... issand kuda vanas eas käsi väriseb :)olen juba hulk kangast tuksi keeranud.

Katrin mdmB said...

Mul pole lakkidega kogemust... Aga tellimisega, eks ma võtan siis ühendust ;)