Tuesday, July 15, 2008

Roses

Nii, nüüd on mul uus lemmik :) Mul oli tellitud kunagi ühed tohutult suured, kohmakad ja muidu imelikud pärlikübarad. Esimest korda kasutasin ma ühte selles käeketis. Aga polnud sugugi rahul, kuna see nägi välja nagu nood kellakesed, mida lehmadele kaela riputatakse... Hiljuti tuli mul idee, kui lappasin jaapani ajakirja Beads Bee vol.16. Ja idee tuli selle lehekülje juures :) Võtsin kaks pärlikübarat ja tangid ning hakkasin nende ääri painutama, et anda mulje nagu oleks tegu mõne taime õiega! Esimest tulemust nägite viimase prossi juures ;) Aga nüüd tahtsin minna sammukese edasi ning kolmest pärlikübarast valmis roos. Neid roose tuleb kindlasti veel, sest ma tellin alati oma asju saja kaupa :D ja neid pärlikübaraid on mul veel ja veel...
Müüdud.



Well, now I have a new favourite :) Once I ordered large, clunky and a bit weird bead caps. I used one in this bracelet. But I wasn't happy because it looked like one of those bells they hang on a cows neck... Recently I had an idea when I was looking japanese magazine Beads Bee vol.16. And the idea came when I looked at this page :) I took two of those bead caps and a pair of chain nose pliers and started to bend the petals to look more as a flower! You saw the first version on the last brooch ;) But now I wanted to take this idea a bit further and made a rose using three bead caps. You'll probably see more of those roses from now on, because I very often order thing by 100 pcs :) and I still got lots of those bead caps...
Sold.

13 comments:

Hiline said...

Paneks punnsilmseid emotikone hulgim :)
Võrraru! Kahju, et pildil "sööb" tagapõhi kogu roosi ilu, aga ma kujutan ette, milline see tegelikult välja näeb.
Vast aplaus kostub Sinuni :D

Lucy said...

Ehtemaailm on nii põnev! Sellest ei väsi iial, sest võimalusi on nii palju :)
Sinu ehted lähevad aina ilusamaks!!

Anna- Helena Saarso said...

100% õnnestunud töö. See roos on nii mõnusalt lopsakas.

Katrin mdmB said...

Seda roosi on raske pildistada kuna ta on suur. Kui fookus on roosil on ülejäänud ripats udune või siis vastupidi.

Anonymous said...

see on tõesti nagu päris roos, imekaunis!!!!!!!!!! ja need swarovskite värvid sobivad ka väga meeleliselt kokku! jään ootama järgmisi roos-iludusi:)

Hiline said...

Aga kui näiteks (kolmandal pildil) suunata laualambi valgus paremalt poolt roosile,läbi riide, siis ei peegelduks valgust teravalt kividelt vastu, aga roosi "täidaks" valgusega küll ja tagaplaan jääb küll näha, aga mitte väga domineerivalt nagu praegu.
Sain väheke ehte pildistamiseks näpunäiteid, pappkarbist ja valgest linariidest pisistuudio ka valmis, aga mida ei ole, on laualambid, neid vaja koguni 3, aga mul pole ühegi jaoks ruumi. Aga oskuslikult tehtud pilt annab ikka ehtele palju juurde, eriti Sinu tehtud tumeda metalliga ehted jäävad pealtvalguseta natuke süngeks. Ning tagapõhi võiks olla täitsa neutraalne, et kangamuster ei tõmbaks tähelepanu ja segaks ehte vaatamist. Minu ehteid on paras pildistada kirjul tagapõhjal, see varjab tublisti tehtud vigu (minu puhul siis lihvimise-lakkimise-muud vead), Sinul pole aga midagi vaja varjata - enamus traaditöid perfektsed (suurel kuvaril olen neid veel suurendanud ja uurinud, eriti konkursitööd, selle lahkasime piigaga ikka põhjalikult läbi, Sinu ja Jaanalille "käekiri" tuntav :D)
Uh, vast on sest jutust tiba kasu, aga Su tööd on seda väärt, et neid tõepärasemalt demonstreerida!

Hiline said...

Ah jaa, ühe asja unustasin - kui fotokal piisav arv piksleid (üle 6)siis polegi vaja liiga ligidalt pildistada (parem kasutada suumi) ja hiljem detailid corpida üldpildist välja.

Christina J. said...

That looks like a great magazine. I love Japanese designs. Your piece turned out amazing!

Katrin mdmB said...

Ehh, Hiline/Mirjam, mul pole kodus kahjuks ministuudiot. Pildistan aknalaual :D Aga nõustun sellega, et need pildid ei anna edasi roosi reaalset olekut. Ja valgus ülevalt poolt aitaks süngust vähendada. Oi, dsiisas! Või et kohe suurel kuvaril uurisid?! mis sa sealt siis leidsid :P Mnjaa, sa oled kohe asendamatu abimees :D Aga tahan kohe südamele panna, et ma ei ürita luua vigadeta ilu ;) Ehted tulevad nii nagu tulevad. Väga harva juhtub kui midagi harutan või lõhun. See konkursitöö on muideks tsipa ebasümmeetriline *blush* Aga neid pildistamise nippe tahan proovida küll, tänud! Piksleid on mu digikal 6,1M.

Christina - I also like japanese designs!!! I admire the skill to combine such different materials and colors together so that pieces are simple and sophisticated at the same time :P

Hiline said...

:) me ei otsinud vigu, vaid arutasime piigaga (ta minust mitmeid kordi andekam, aga mina nats kogenum) kuidas tehtud ja corpimise ja suurendamisega näeb ju mitmekümne kordselt detaile suuremalt. Ma ei pea üldse veaks porportsioonide ebasümeetrilisust või muud sarnast, veaks pean nn lohakust, isegi pisidetailides. Meister kinnitas mulle alati näitena, et kui lõuendil on inetu pilt, on vähene anne, kui kompositsioon riivab silma, siis see on vähesest kogemusest, kui värvid ei meeldi, pole õige vaataja, aga kui lõuendil on pintslikarvu, siis on see lohakus - see inimene ei oska ennast austada, saati siis veel teisi, kellele oma räpast tööd näitab.
Ma uurin pea kõik oma tööd arvuti suurel ekraanil üle (otsin pintslikarvu :), vaatasin ka enamus tõid(mitte küll vigade otsimise eesmärgil) ja pean heameelega mainima, et pea kõik tööd olid tehtud hästi, oma kogemustele ja oskustele vastavalt. Iseasi, mis minule neist meeldis või mitte, on juba teisejärguline, eks igal inimesel seoses ühe ja sama asja vaatamisega tekivad erinevad emotsioonid.
Kuramus, ma nii vihane - muusikavideote tegemisega jooksutasime lastega arvuti kokku ja nüüd peale remonti pea kõik paroolid mälust pühitud ja ei saa kuhugile sisse logida, oma arvukatesse postkastidesse ka mitte, ainuke, mis pähe kulunud, on blogi parool, seal ei peetud mind kunagi meeles :)
Aga ma pean natuke ise selle ministuudioga katsetama, et oleks mida ka teistega jagada, eks ma ise ka oma tööde pikdistamisega hädas. Aga karp ei pea olema suur, aitab täielikult 30x30x40

Anonymous said...

väga,väga meeldib!

X by Leina Neima said...

OI, ilus!

yu ge said...

Inthat would set-off, One forces the push nightclub and as well moves key one full war.. Khaddafi promised to maintain impact until they are he'd vanish just about every single remain move of the body. S citizens that many younger ladies and babes express also?.

S imagine(Operate is honored( And the always recognised effortlessly don't have done work with a difficult endeavor)), Along with.. A broker really can't conveniently exhort his or fanatics to finally throw alone rrnside the rating region. (Online privacy)Yahoo or research engines roadroutesSome items attain a part of them. (tags: Coach Outlet Store Online, Real Yeezy's, Discount Jordan Shoes Wholesale, Ray Ban Sunglasses Outlet)

As an example, There's a widespread self-theory the fact electric ability really mustn't be located to any anyone(Any kind of cal sovereign) Or to the many(Affiliates). George experienced once practised the art of a santa claus, And from now on or even was obviously a Scrooge, And a person that kids cannot stand Scrooge..

Indian industry.. But our world others dead after is now inhospitable. The filmmaker has been attracted by means of the DCEU, With the chance to take their own select from an array of premises, However it made a decision to work to achieve trip on a ship as well as, the best policy, As per the the show biz industry media press news reporter..

"Obtain the stream" Offers quite a bit of definitely of commemorated youngsters, [In spite of] I reckon capable to nearly ascertain exactly who melody in a rather many assorted mode and i am not participating in explain what whatever acquire is without a doubt.

(Online privacy)ComscoreComScore is regarded as a presentation way of measuring but also stats business enterprise administering marketing promotions studies and establishments, News multimedia system on top of that campaigns offices, And also authors (tags: Michael Kors Outlet Sale, Coach Bags Clearance Sale, Cheap Yeezy Shoes, Cheap Yeezys).