Sunday, August 31, 2008

Fimo beads

Mirjam/Hilisaed saatis mulle omatehtud imeilusaid fimo helmeid. Tükk aega veeretasin neid näpu vahel, no neid võibki imetlema jääda! Olen tihtilugu leidnud, et polümeersavist helmeid on minul raske kasutada. Nendesse on nii palju vaeva ja aega pandud, nad peaksid olema ehtes esikohal! See aga tähendaks, et pole vaja mõttetuid ninnu-nännu pisidetaile, mida ma aga ei suuda eriti vältida... Nii et mul oli mõte teha midagi lihtsat. Need fimohelmed on valge-beežika taustaga ning erinevad värvid jooksevad sädelevatena sealt läbi - ma ütlen, et mind lausa hüpnotiseeris see ilu. Aga detaile sai vist ikka liiga palju...
See komplekt on müüdud.





Mirjam/Hilisaed sent me some of her fimo beads. I must say, you can stop looking at those colors! I often found difficult to use somebodys polymer beads. There's so much time and effort put in them, they should be on first place in every piece of jewellery! This means that there should'nt be any unnecessary tiny pretty details, that I find hard to avoid while making my jewellery... So I set my goal to make something simple. Those fimo beads are with white-beige background while different colors swirl through - I'm telling you these beads hypnotize. Still too much details perhaps...
This set is sold.

7 comments:

Anonymous said...

tõesti imeimekaunid helmed!!!!!!!! ja sa oled nad vääriliselt ära sättinud:) need sinakad pisikesed biconed on lausa kirsid tordil, täiendavad komplekti väga hästi, annavad särtsu juurde. ilus!

Sirje said...

Neil ehetel küll küll küllale liiga ei tee:) Väga ilus on!

Hiline said...

Kohvihelmed? Ausalt, ei tundnud äragi :)Igatahes kee on ka põnevalt kombineeritud. Mulle väga meeldib. Võin küll erinevaid helmeid teha, aga keed hakkasid juba üksteisele sarnanema, vahepeal kadus isegi tahtmine fimot näppugi võtta.

Anonymous said...

I love what you did with the polymer beads... I don't think you added too many details!

Katrin mdmB said...

Aitäh kommentaaride eest! :P
Mis mõttes kohvihelmed? Aga näed, nelja helmega on terve komplekt võimalik teha. Ups praegu märkasin, et käeketist ainult detail teise rea esimesel pildil. Aga need helmed olid esimesed, mis millegipärast näppu hakkasid, kui ma lugematuid kordi neid mõnu pärast sorteerisin :)

Cindy, thanks! And wow, you got so much polymer clay info at your blog!

Hiline said...

Sellepärast ma Sulle kogusingi ülejääke, et oskad ka napima kogusega imelisi ehteid teha.
Aga päeval vaadates (ei tõmmanud päikesekatet aknale), et need, millele efekti andmiseks PLP-le kohvipuru panin. Nüüd näen küll, et eksperiment perlex´iga. Prooviküpsetus saigi siis Sulle saadetud. Ilusad said nad tõesti, mul veel jupp seda massi olemas :)

monika said...

Superilus!!!Ja palju pole küll midagi!!!Küsiks hoopis-et mis huvitavad vahelülid ketil???Jätavad efektse oksamulje...