Saturday, August 23, 2008

Necklace with crystal and opal rose

Edit: Tänan kõiki, kes juba kommenteerisid. No kuidagi ei suutnud siia miskit kirjutada. Aga vbl nüüd tuleb välja :) See kee sai idee Miriam Haskelli töödest, mida Mirjam/Hilisaed mulle soovitas vaadata :) Jube kenad on need Haskelli ehted küll, iseasi, kui kantavad need tänapäeval on?


Edit: Thank you all who already commented. I just coulnd't find anything to write here when I posted these pictures. Perhaps I can now :) I got the idea for this necklace from the jewellery of Miriam Haskell. Mirjam/Hilisaed wrote I should check it out :) So pretty endeed those Haskell jewellery, though I don't know if people would wear this kind on jewellery?

7 comments:

Christina J. said...

Stunning! Very pretty earrings, too.

Sirje said...

Kuninglik! Muinu arvates on ka väga armsad kõrvarõngad.

Lucy said...

Ai, ai kui kaunis!
Minu esimene reaktsioon oli: OHohh!! :D

Liia käsitöö said...

Tõesti kaunis! Vask küll, aga mõjub suursuguselt! :)

Katrin mdmB said...

Aitäh teile :D

Hiline said...

Kuni õmblemisega higistasin, magasin selle võrratu ehta maha :)
Arvan, et ikka kantakse - klassika ei lähe kunagi moest ja ega ei kujutagi ette lihtsa kokteilikleidi dekolteesse mingit muud ehet.
Oh, oleks vaid noorem - küll leiaks kohti, kuhu sellega uhkustama minna, mitu sobivat kleitigi (mis küll enam selga ka ei mahu) kapis rippumas :)

Katrin mdmB said...

Aitäh, et lohutasid :D Eks ma üritan ise ka selliseid ehteid kanda, et tõestada nende kantavust. Mitmelgi korral on "pisut" ebamugav olnud, kuna nüüd tundub, et naisterahvad vaatavad mu dekolteed rohkem kui mehed :D