Friday, August 15, 2008

Something sweet... again

Ma ütlen ausalt, mulle tundub, et tammun ühe koha peal... Tahaks teha midagi uut ja huvitavat... Olen swarovskite lõksus, no see bling on ikka kütkestav :) Aga jah, tahaks midagi muud teha. Praegu on see sama jama, mis vahetevahel mind ikka kummitab - tahaks eiteamida, aga mitte seda, mis hetkel käsil (ja pooleli olevaid töid on kogunenud juba nii palju), mulle tundub nagu aega pole, aga samas ei oska sellega ka midagi peale hakata... ja on selline tühi tunne. Et seda tühjust natukenegi täita, üritasin ehteid teha. Kaks kaelakeed, ametüst-värvi swarovski kividega...



I'll be honest and say I feel like I'm stuck in one place... I want to do something new and interesting... I'm trapped in the bling of swarovskies :) But still, I'd like to make something new. Right now I got this empty feeling that haunts me time after time - seeking for something I don't have a single clue about, but it's definately not what I'm working on at the moment (I've got a lots of unfinished projects by now), it seems I got no time, but then again, it seems I don't know how to use time at all... and I feel empty. To fill this emptiness I tried to bead. Two necklaces with amethyst colored swarovski stones...

8 comments:

Sirje said...

See parempoolne kee, eriti kettide helmestega ühendamine, on väga huvitav.
Ja ma jään huviga ootama seda, mis tühjusetundele järgneb - tihtipeale on see üllatus tegijale endalegi.

Lucy said...

Ausalt, see teine kee on vapustavalt ilus! ;)

Hiline said...

Loominguline kriis :) Vaim tõrgub laskumast stampidesse, aga mõistus pole veel saanud uue suuna impulssi.
Kül sellest väja tuled. Kui vaadata Su viimast keed, siis vaatamata samadele materjalidele on selles palju uut.
Äkki peaksid pronksiajastu natuke valgema metalli vastu vahetama ja kui enne oli rohkem kristalli, siis nüüd kasutama rohkem metalli - Sul see traadikeerutamine ju täitsa hästi käpas.

Ma ei tea, kas oled Miriam Haskelliga tuttav, aga panen lingi tema töödega http://images.google.ee/images?hl=et&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=eXn&q=Miriam%20Haskell&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Vast lööb lambike põlema :)
Heh, mul ka puhkepaus :))

Liia käsitöö said...

Vaatamata tühjusetundele oskad sa ikka ilusaid keesid meisterdada. Mulle väga meeldivad just sinu vasekarva ehted, imetlen sinu oskust vase kõrvale erinevaid pärleid nii hästi sobitada.
Nagu eelkommijatele, meeldib ka mulle enam parempoolne kee. :)

Katrin mdmB said...

Aitäh kõigile :) No eks see parempoolne ole mul hetkel viimane kee...

Kusjuures, Mirjam, mulle on see nimi tuttav :D Kui sa mäletad, siis sain impulsi neid metallist roose teha ühest ajakirjast ;) Ja seal oligi ülevaade Miriam Haskelli töödest!

Hiline said...

Lugesin Su vanu postitusi ja ilusti kirjas jah, ometi ei mäleta, kuigi vaatan ja loen Su blogis kõike.
Kuigi teie tööd on erinevad, aga ühtmoodi lummavad ja soojad :)

Katrin mdmB said...

Ei no ega ma välja ei kirjutanud, et Miriam Haskell. Ja ega ma seda endale ei teadvustanud, vaid vaatasin, et nõnda kena stiil... Nüüd kui sa mainisid, siis tuli tuttav kuidagi ja läksin vaatasin uuesti üle :D

Unknown said...

hei! keed on kaunid nagu alati :)

ja see su kirjeldet tunne on mulle niiiiii tuttav. a suve hakul jäi ühest bloogist silma väljend "tark ei tõtta". olengi seda paar kuud endale kui mantrat korrutanud. ja aitab! kavatsen selle nüüd punaste tähtedega töötoa seinale kribada, et oleks pidevalt silme ees :)