Saturday, August 2, 2008

Superb

Peaaegu olematu planeerimisega reis Haapsallu läks super hästi! Muidu mul üksinda reisida ei meeldi, aga seekordsed bussisõidud olid lahedad ning minu subjektiivsele ajatajule mõjusid kui mõnusad hetked, millal sai lasta mõtetel rännata teadmata suunas :) Vbl ei lasku detailidesse, kuna kardan, et muutun liialt emotsionaalseks... Kõik oli nii hästi kui olla sai, ning midagi paremini minna ei saanudki.
Üks kaelakee. Kui sellel oleks nimi, siis see oleks Põhjatäht. Navette-tüüpi swarovskid on kahes värvis: indicolite ja sea opal. Keskel on ümmargune kivi erinite. Mõned vaskhelmed ja need kahvatud sinised helmed seal vahel on klaasist :)



Little trip with almost no planning at all to Haapsalu was superb! I usually don't like to travel alone but this time going by bus was enjoyable and for my subjective sense of time it felt like a nice moment to let thoughts to fly their own way :) I'm not going to write all about it because I know I'll go sentimental and all... Everything was as great as possible and nothing could be better than it was.
A necklace. If there's a name for it, it shall be a Northen Star. Swarovski navettes in two colors: indicolite and sea opal. In the middle there is a erinite-colored stone. Some copper beads and those palish beads are from glass :)

5 comments:

Hiline said...

Sa oleksid nagu mu ema ehtelaekas piilumas käinud :)Mälu järgi väga sarnane, isegi vist värvid pea samad. Pean õel laskma pilti teha, kui veel tal see kullast pross alles on.
Väga ilus igatahes! Eelmise sajandi esimese poole prantsuse hõnguline.

Anonymous said...

Ikka jälle suudad vasekarva sobitada uute toonidega. Ja hästi sobitad!

Anonymous said...

hullult ilusad sinise toonid, müstiline ehe:)

Katrin mdmB said...

Aitäh kommentaaride eest! Mirjam, tahaks tõesti näha seda prossi :)
...tegelikult on ehte põhimõte nii lihtne et lausa piinlik :D

Hiline said...

No piinlikkust Sa küll tundma ei pea. Väga, väga ilus ju.
Aga ema prossi tahaks ka ise näha, õde olevat selle oma vanema poja miniale kinkinud, aga ta sobrab oma fotoalbumeid, vast on mõnel ilusti näha. Aga kivid olevat suuremad küaniit ja safiir, ümber briljandid, huvitav, et minu mälus olid just väikesed kivid tumedamad - aeg mälu ka pensionile saata :)