Monday, August 25, 2008

Aurora Borealis and Blue

Tegin tutvust swarovski kivitüübiga, millel nimi elongated oval. Antud variant on 21x7mm suur. Värvus on crystal ja viimistlus aurora borealis (AB). Ripats on nii siniste lintide kui ka keti küljes. Seda sellepärast, et lintide otsikud tekitasid minus kahtlust, kas peavad vastu või mitte. Ja siis, ja siis (!) ma kasutasin liimi!!! Jah, mina kasutasin liimi, ja ma ei mäkerdanudki kõike kokku :D (ainult hästi natukene...). Ja igaksjuhuks panin keti ka, mis lintidest pisut lühem ja seetõttu võtab kogu raskuse enda peale. Tegin ka tagasihoidliku käeketi siia juurde.



I made my acquaintance with swarovski stone named elongated oval. This on is in size 21x7mm. The color is crystal and surface is coated with aurora borealis (AB). Pendant is attached to blue ribbon and also to chain. It is because I suspected the ribbon ends not to be strong enough. And then, and then (!) I used glue!!! Yes, I put glue on the ribbon ends and I didn't mess it up :D (only a bit...). And still, just in case, I added a chain that was a bit shorter than the ribbons and so all the weight goes on the chain. I also made a modest bracelet to go with the necklace.

4 comments:

Hiline said...

Mõlema tellimuse ajal oli endal ka kiusatus seda ovaalset kristalli tellida - värvitud šifoonist paelal...aga mitte ei kujuta, kuidas teda nii selle õhkõrna siidiriba külge kinnitada, et ei hakkaka raskusega kiskuma.

Sina jõudsid ette ja veel kui ilusa tulemusega! :)
See küll puhtalt minu arvamus (muidugi tihti ka pildid moonutavad tegelikkust), aga tundub, et selline ümara vormiga raamistus varjutab kivi kuju (võibolla kristalli sädelus on domineerivam ja ainult pildil selline mulje), kuigi esimesel (kui ei suurenda) pildil koos paelaga raamistus nii väga ei häirigi.

Katrin mdmB said...

See AB läige on minu arvates küll väga domineeriv. Tuhm vask on täiesti jõuetu selle kõrval :D Mind ausalt öeldes natuke alguses häiris, et see kivi nii pikk on... Tellisin ka väiksema suurusega selliseid kive (15x5mm) ja need ei tundunud nii vibalikud kui see. Ja näedsa, sa kohe märkasid ära :) Kui enamus ripatsitel, mis siiamaani teinud, on laiem koht keskkohast üleval või allpool, siis seekord tegin laiema koha täpselt keskele. Või noh, nii keskele kui suutsin... Ja eesmärgiks oligi tasakaalustada seda pikka ja peenikest kivi :D

Hiline said...

Siis oled muidugi täppi pannud. Aga mind võlub just see, et on pikk ja kitsas, annaks siidile laiust ja helgiks selle värve edasi. Uh, unistama jäin :)ise ei saa mukitki valmis tehtud :(

Katrin mdmB said...

Kindlasti annab seda kivi kasutada mitmel moel :) Näiteks selline "choker" stiilis ümber kõri kaelakees - kas siis laial paelal või mitmel pärlireal. Siis on tema piklik kuju kui rusikas silma auku :)
Aga unistada ju tulebki, mis kasu siis kujutlusvõimest üldse on! Ja küllap sa selle muki lõpuks tehtud ka saad :D