Monday, September 8, 2008

Buttons, buttons, buttons...

Pisikesed nööpkõrvarõngad. Mnjaa, sattusin vist hoogu :D Olin jõudnud juba ära unustada, kuidas neid tegingi, täitsa põnev on taasavastada! Must ja roosa kõrvarõngapaar on ka DaWanda poes üleval. Kõik kolm paari on tehtud sarnaselt ja sarnastest materjalidest: swarovski kivid, lihvitud klaashelmed, metallhelmed, pressitud filigraan jne. Motiivi diameeter on 2cm.
Edit: Pilt sellest, kuidas rõngad kõrvas on.
Kõik kõrvarõngad on müüdud.



Small button earrings. I found making them quite amusing :D Since I've forgotten how tho make these motifs by now it was really interesting to reinvent it again! I put the pink and black pair to the DaWanda shop. All three pairs are made the same way and with similar materials: swarovski flatbacks, bead caps, faceted glass beads, metal beads, stamped filligree etc. The diameter of the motif is 2cm.
Edit: Picture of me wearing one.
All earrings are sold.

4 comments:

Nele said...

Hästi ilusad, aga väga tahaks näha, kuidas nad kõrvas hoiavad. Kas kergelt kaldus või kenasti otse? Ma ei tea isegi, kas mu küsimus on arusaadav. Loogiliselt tundub, et raskusega natuke allapoole (sissepoole) kaldus?

Anna- Helena Saarso said...

No nad on ju nii armsad, et neist ei tüdine vist kunagi ära! Tee aga juurde... :)

Katrin mdmB said...

Hehee, Nele, ma aiman :) Neid kandes on natukene kõrvarõngakonks näha (vt panin postitusse lingi!), kuid see motiiv on otse. Kui sa vaatad DaWanda poest külg- ja tagavaateid, siis näed, et need kõrvarõngad on natuke vildakalt tehtud (tjah, see ei kõla niiviisi väljakirjutatult sugugi hästi aga...), kuid seda just sellepärast, et see motiiv jääks kandmisel vertikaalselt. Juhul kui ta on alla viltu, siis swarovskid ei peegeldaks niipalju valgust ja siis pole ju asjal üldse mõtet, eksju :D

Liia käsitöö said...

Väga armsad kõrvakad, minu lemmikuteks on mustade pärlitega. Neid võib muidugi juurde teha, vikerkaares veel värve küll! :)