Thursday, October 9, 2008

Cappuchino Delight

Pruun kaelakee Värvispektrisse. Mitte lihtsalt pruun vaid cappuchino värvi pruun. Kui on inimesi, kellele pruun tavaliselt ei sobi ning kellele pigem istuvad jahedamad toonid, siis just selline pruun võib olla see õige. Sest selline toon on pigem jahe kui soe ning sobib nn suve ja talve tüüpi inimesele. Kui ma nüüd üritan meenutada, siis tundub, et pruuni värvi ehteid on kuidagi väga vähe sattunud mul näppude vahel valmima. Ja kui ongi, siis ikka kas soe beežikas või kuldpruun.

Suur ehtekivi on swarovski light colorado topaz ovaal (18x13mm). Rikkalikult klaashelmeid koosluses swarovskiga, mis mulle meenutab cappuchinot :) Mitte, et see mulle niiväga maitseks. Aga otse loomulikult maitseb cappuchino selle kaelakee uuele omanikule. See kee on müüdud.




Brown necklace for color spectrum. Not just brow but cappuchino brown. If there are people who find brown not to be their colour and are more fond of the cooler hues then this kind of brown might be the right thing. Because this brown is more colder and suits for people considered as so called summer and winter type. If I trie to remember then it seemes I haven't made many brown-coloured jewellery. And if I have then these have been more beige or golden.

This big faceted oval stone is light colorado topaz (18x13mm). Rich combination of glass beads with this swarovski reminding me the colors of cappuchino :) Not that I'm very fond of this drink. But the new owner of this piece of jewellery is. This necklace is sold.

5 comments:

Hiline said...

Mmm... ilus sügisene. Väga ilus!
Seoses oma sügisesarja töödega, on mulle pruunid toonid väga meeldima hakanud.
Küllaltki päikseline värv.

Katrin mdmB said...

Värv on jah ilus. Arvan, et tulevikuski kasutan seda light colorado topaz kristalli :) Aitäh kommentaari eest!

Liia käsitöö said...

Väga ilus!
Mulle väga meeldivad erinevad pruunid ja beežid toonid ning loomulikult ka ehted, mis seda värvi!

Katrin mdmB said...

Aitäh, lillelemb!
:)

Anonymous said...

Imekaunis! Imbi