Friday, October 17, 2008

My Fair Lady

Oh niipalju on vahepeal juhtunud! Ja olen ka ehteid teinud, kuid millal neid pildistada kui tööle lähed ja koju tuled pimedas :) Käisin vahepeal teatris! Vaatasin Minu veetlevat leedit. Elisa Dolittle'l oli ballil seljas ilus valge tualett, ma kohe mõtlesin, et kas seal on tavaliste swarovski kristallide hulgas ka AB viimistlusega :P Sellest kleidist inspireerituna tegin ühe kaelakee. Traadist kombineerisin nii raami kui ka need lillekujutised külgedel, millele panin väikesed swarovski AB kivid peale. Ripatsi keskel on suur ristkülikukujuline (princess baquette) kivi (24x8mm). Kasutasin ka klaashelmeid.



So much has happened! And I have made some jewellery, but when can I photograph them when I go to and come from work in the dark :) I went to theatre one evening! It was My Fair Lady. Elisa Dolittle had a beautiful white sparkling gown and I instantly started to wonder if there were AB crystal swarovskies among crystal ones :P Inspired by this dress I made this necklace. These flowers on the sides are frome the same wire the whole frame is made of. I added little swarovski AB sew-ons there. In the middle of the pendant there is a big rectangle shaped (princess baquette 24x8mm) swarovski stone. I also used some crystal glass beads.

2 comments:

Liia käsitöö said...

See insipratsioon on üks ettearvamatu tegelane, tuleb täiesti ootamatutest kohtadest ja kaob jälle eiteakuhu nii et otsideski ei leia.
Ilus kleit pidi olema, et nii ilusa ripatsiga kee sellest inspireerituna valmis! :)

Katrin mdmB said...

Oli tõesti ilus kleit :) Aitäh kommentaari eest!