Monday, October 20, 2008

Vanilla Frost

Valge on mul jälle lemmikuks muutunud :) Koos vasksete komponentidega ei mõju see liiga pidulikult, aga ka mitte liiga tavaliselt.
Valmis taas üks komplekt. Valgega. Kasutasin lameda tagusega swarovski kive (opal) ning klaashelmeid, valgeid ja piimjaid. Need kristallivärvi helmed, mis ripuvad kõrvarõngaste ja kaelakee ripatsi allosas, on lihvitud väga huvitavalt. Ning hoolimata sellest, et kristall-värvi kõrvarõngaste ega kaelakee ripatsis pole, sobivad need helmed sinna kui valatult.



I'm so fond of white color again :) Together with copper finished components it doesn't seem too festive and not too ordinary also.
Another set was finished. With white. I used swarovski flat-backs (opal) and glass beads, white and milky. These crystal-colored glass beads that are dangling at the bottom of earrings and a necklace pendant have an interesting cut. And although there's no crystal color in the motifs these crystal glass beads go so well with everything nevertheless.

8 comments:

Christina J. said...

So pretty. It puts me in the mood for the upcoming winter!

Liia käsitöö said...

Väga ilus tõesti!
Kuigi valge pole minu lemmikvärv kunagi olnud, mõjub ta koos tumeda vasega väga hästi. Sinu töödest inspireerituna tegin ka vase ja läbikumava valgega ühe kee, jäi päris mõnus. Varem ma poleks neid kahte värvi kindlasti kokku pannud!
:)

Anonymous said...

Kandiline kuju tundub sellisel moel justkui pehmemate nurkadega ja kaunim!

Katrin mdmB said...

Thank you, Christina! It does remind wintertimes.
Aitäh kommentaaride eest, lillelemb ja tumevalge!

Lucy said...

See komplekt on liialt ilus! :D

Katrin mdmB said...

Aitäh Ljudmilla/Lucy! :D

Janalill said...

no millal uutest vidinatest katsetusi saab näha, ah?

Katrin mdmB said...

Mul veel vanad võlad esitamata :) Küll need uute vidinatega tulevad ;)