Monday, November 3, 2008

Flowers in New Jade

New jade on tegelikult serpentiin, ilus piimja roheka tooniga kivi. Küll ma kahtlesin nende lillekujuliste helmeste hankimisel (kartsin, et jäävad kasutult seisma), aga samas tahtsin neid nii väga :) Need lilled on 25mm pikad ning masinal nikerdatud mustriga. See kivi sobib suurepäraselt hõbedaga ja nii sättisingi siia keesse hõbeketti Luxoniast ning Karen Hill Tribe hõbedast pärlikübaraid ja leheripatseid. Kaelakee on 46cm pikk ja lilled lisavad juurde veel 4,5cm.


New jade is actually serpentin, a beautiful milky green stone. I was in between when deciding if to buy these or not. I was afraid I have no ideas to use them with. But then again I wanted those beads so bad :) These flower beads are 25mm long and carved with machine. This stone goes so well with silver so I added some silver chain from Luxonia and Karen Hill Tribe bead caps and leaf pendants. This necklace is 46cm long and flower cluster adds 4,5cm to it.

8 comments:

Hiline said...

Mmmm, vaatamata sellele, et pole just selle värvitooni austaja, on ehe väga ilus ja südantsoojendav - pehme soe hommikuudu tunne, kevade järgi lõhnav :)

Katrin mdmB said...

Hehe, või hoopis talvine, jahe ja härmatanud :)
Aitäh kommentaari eest!

Hiline said...

Vähemalt monitorist vaadates küll külmakraade ei tunne :D Pehme talv?

Katrin mdmB said...

Nujah, mis sa eesti talvelt ikka ootad :D

Anonymous said...

nii armas ja õrn, jäiselt ilus:)

Liia käsitöö said...

Uskumatult õrn ja naiselik kee! :)
Värv meeldib mulle ka väga!

Anonymous said...

Võrratud õied! Väga hea, et Sa need leidsid ja kauniks ehteks kujundasid! tumevalge

Katrin mdmB said...

Suured tänud kommenteerimast :)