Thursday, February 26, 2009

My beading books

Siin on minu jaapani helmeraamatud. Vbl on siin hulgas ka muid hieroglüüfe, ma tõesti ei tea. Raamatud Bead Fantasies neli osa on inglise, teised mulle tundmatus keeles. Kui mul on tunne, et ehete tegemine ei lähe kohe mitte, siis teen endale piimakokteili, sätin ennast mugavalt istuma ning lehitsen neid raamatuid. Mu riiulis on veel ka paar eestikeelset ja mõnesid ingliskeelseid raamatuid, kuid millegipärast on jaapani omad südamelähedasemad :)

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Here are my japanese books. There could be books from some other Asian country, I really can't be sure. The Bead Fantasies four books are in English, others are in a language I can't understand. If I feel like making jewellery doesn't work at all I make myself a milkshake and sit down to enjoy these books. I also have some books in Estonian and English, but in some reason I cherish these ones shown here more :)

5 comments:

Anonymous said...

õu gaad, kui sul raamatukogu oleks, ma tuleksin kohe laenutama:D

Katrin mdmB said...

Hehe, tegelikult on see üks pisike raamaturiiuli nurgakesetäis :) Nüüd kus kaanepildid niiviisi näha, siis imestasin isegi, et päris kena kogus. Aga siin on nii asjalikke (põnevad õpetused) kui ka niisama meeleolu loomiseks (mitte nii põnev tehniliselt vaid värvikombinatsioonide ja pildistamise koha pealt) raamatuid.

Christina J. said...

I love Japanese beading books. The designs often seem very delicate. I have all of the Bead Fantasies ones you have and I have the Beads Chic in English, too. I think that's my favorite out of the ones I owne. I don't see them often by me in Japanese. Maybe I'm just not looking in the right places.

Terje said...

ossaa, kus Sul on palju ehteraamatuid. Millised on need, mille kohta Sa ütled, et "pildistamise meeleolu loomiseks". Ja veel, kui mul hetkel ei ole neist ühtegi, siis kas annad soovituse kuskilt alustada ehk milline peaks esimesena olemas olema?

Katrin mdmB said...

Terje, minul olid esimesed vist need Bead Fantasies raamatud, aga niimoodi soovitada on mul raske. Mulle endale meeldib see Beads Bee sari, sest seal on ehteid väga erinevates tehnikates. Aga see on ju minu isiklik eelistus :) Pildistamise koha pealt (modellidega) heade raamatutega tutvusid tookord, kui tegime polümeersaviehetest pilte.