Saturday, February 21, 2009

Workshop

Mul avanes võimalus osa võtta Saku Huvikeskuse käsitööringist, juhendaja näol. Saime kokku kolm korda. Esimesel korral olid traaditööde nö baasoskused ja mõisted (valmis käekett ja kõrvarõnga paar), teisel oli esimese kordamine ja mõned keerulisemad asjad (valmis teine käekett) ning kolmandal korral oli kaelakee, milles kõik eelnev koos :)
Kolmanda päeva pildiklõpsakaid saab näha siin:

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

I had a chance to take part from beading workshop, as a teacher. We met three times. At the first day we went through the basic wire techniques and terminology (we made a bracelet and a pair of earrings), second time we repeated what already taught with some new things (we made a second bracelet) and the last time we did a necklace that had all the basic techniques in a new approach :)
Here you can see some photos from the third day.

3 comments:

Anonymous said...

jeee, lahe! Ma olen umbes sada korda mõelnud, et kirjutaks sulle ja küsiks, kuidas läks. Ja samapalju kordi on see mul peast läinud. Hea on näha, et naised tip-top häid tehnikaid õppida said. Ise poleks elusees nii põhjalik suutnud olla.
Tervitustega,
Rees/Liina

Katrin mdmB said...

Oli tõesti lahe! Ja viimane kord Tiina ütles, et tegelikult ju tänu sinule ma sinna sattusin :) Nii et suured tänud sulle, Rees/Liina!!!

monika said...

Tubli!
Kui järgmine kord midagi sellist juhtud korraldama ,anna teada ,ehk suudan ma oma saja-asja-keskelt ka meistrituppa tulla (muidugi kui lubatakse)...