Saturday, March 7, 2009

Swarovski Light Smoked Topaz

See kaelakee on omamoodi nagu Atlantise tagasitulek. Nimelt otsisin ja ostsin need ehtekivid, et teha samasugune kee. Swarovski kivi värvid on light smoked topaz ja navette-tüüpi kristallide nimi on sand opal. Puudu oli ülemine ümmargune kivi, ja kohe pikka aega. Kui aeg läks mööda ja kui leidsin lõpuks sobiliku kivi (selleks sai Preciosa peegelkihita kristall smoke topaz), siis ei tahtnud päris samasugust keed teha. Tulemus on selline matsakam :) Ja esmapilgul tagasihoidlikum, kuna ei kasutanud pärleid, vaid samatooni metall ja klaashelmeid (miyuki seemnehelmed). Üldse ei torka need ehtekivid sealt raamist esimese hetkega silma, kuna metalli ja kivi toon on sarnane. Aga siis kui valgus vähegi liigub, löövad kivid sätendama ja sillerdama. Imearmsad donut lihvitud helmed on swarovski light colorado topaz.

Photobucket Photobucket
Photobucket

This is like a kind of comeback for Atlantis. Because I searched and bought these rhinestones to make a same necklace with different colors. The color for swarovski stones are light smoked topaz and navettes are sand opal. I searched for the upper round stone for a long time. And when I finally found it (it's a Preciosa cristal, unfoiled smoke topaz), I didn't want to make exactly the samekind of necklace. The finished piece is a bit wider and bigger :) And it seems more modest at first sight because I didn't use any pearls but metal beads and glass seed beads (miyuki seedbeads) both similar colors. Actually at first sight these rhinestones do not seeme to dominate at all. But if there's just a little light movement they all start to sparkle and shine. These cute faceted donut beads are swarovski light colorado topaz.

4 comments:

X by Leina Neima said...

Vääääga kena tonaalsus ja salapärased läiked... ma ei kujuta ette, mis juhtuks minuga sinu pärlite-kivikeste laegast nähes...

Anonymous said...

it is so beautiful :-)

Katrin mdmB said...

Aitäh kommenteerimast. Sõna salapärane sobib sellele keele suurepäraselt! :)

Thank you cristal perles :)

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?