Thursday, April 16, 2009

Dark Red

Olen pikka aega ainult vaadanud ehtekive, kuid valmis pole midagi teinud. Mõned asjad on pooleli ja ma ei tea, kas need üldse kunagi valmis saavad. Õnneks toimus täna üks ideevälgatus ja ma suutsin ka midagi valmis teha.
Tahtsin miskit teistmoodi, kuid välja tuli nagu eelnevatel kordadel, sümmeetriline ja kindla rütmiga ümmargune pross. Sümmeetriast ma vist nii kergelt ei loobu, kuid loodan tulevikus teha miskit muud kui ümmarguse kujuga prossi. Nagu näha, ehtekividega ma ei koonerdanud :) siin on igas suuruses neid. Värvidest on siin ülekaalus tumepunased (garnet, siam ruby), roosad ja helelillad AB kivid ei lase sellel prossil liiga süngeks minna. Kuigi nüüd mõtlen, et võiks ju teha ka tumeda prossi, kus kivid on kõik mustad vms.
Kindlasti oli see prossi valmimine tänu täna Saksamaalt saabunud pakile. Sain väikeseid ümaraid ning navette kujulisi ehtekivide "pesasid"! Ma juba kasutasin neid selles prossis ;)
Prossi diameeter on kuskil 3,5cm. Viimasel fotol pildistasin prossi Stockmanni kataloogil.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

I've been watching rhinestones for a while but not been able to make something out of them. There are a couple of things I started with but I'm not sure if I ever finish them. Fortunately I got a flash of an idea and I managed to finish a piece.
I wanted to make something different, but the outcome was a symmetrical and round-shaped brooch again. I guess it's too difficult to give up the symmetry but I'll try to make a brooch with some other shape than round in the future. As you can see I wasn't holding back with the rhinestones :) there are many sizes of them. From the colours mostly here are dark reds (garned, siam ruby), pinks and light amethyst AB stones don't let it all go too dark. But now I think I'll make a brooch with all black stones some day.
There's no doubt that the jewellery making today was due to the package I received from Germany. I got new small round and navette settings! I used them in this brooch ;)
This brooch measures approximately 3,5cm. Last picture I photographed the brooch on a Stockmann catalogue.

6 comments:

Maarit said...

Pross on ilus!
Ja viimane pilt on väga sheff :) super mõnus idee!! Pross sobib väga hästi rohelisele kleidile.

viki said...

woppa :D

Anonymous said...

Väga hästi valitud sümmeetria. Ja pilt temast kleidikaunistusena meeldis minule ka vägaväga. Tegelikkuses oleks nii suur pross kleidi küljes kaalult liig raske, aga efekt oleks vapustav. tumevalge

Lillysmuul said...

Vaga ilus ja rikkalik!

Katrin mdmB said...

Aitäh kommentaaride eest :)

Anonymous said...

Ah, kuidas mul see pross kahe silma vahele jäi ... Väga ilus ! ja mul on tunne, et see sobib minu garderoobiga kenasti kokku ;-)
Dragonfly