Sunday, May 3, 2009

Floral Set

Sain valmis ühe komplekti! Niih, see on nüüd see värv, mille üle inimesed tavaliselt vaidlema lähevad, et kas see on sinakas roheline või rohekas sinine. Mina nimetan seda türkiis-roheliseks :)
Selle kaelakee keskosa on hästi pusane, tillukesed 15/0 seemnehelmed koos 3mm kristall-kivikestega aitavad sellele hästi kaasa. Teema on, nagu näha, lilleline :)Keskel on kivi, mida ei raatsinud pikka aega kasutada. See on läbipaistvast ja valgest klaasist nn givre ehtekivi. Kaelakee plaanin tulevikus DaWanda poodi üles panna.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

I finished a set! Well, I guess this is the color that makes people arque if it is greenish blue or blueish green. I use the words Turquoise green :)
The centerpiece looks tangled, tiny 15/0 seedbeads with little 3mm crystal rhinestones help a lot with this look. Theme is, like you can see, floral :) In the center there is a rhinestone I couldn't use for a long time. It's clear glass with some white in it, so called "givre" rhinestone. I plan to put this necklace to my DaWanda shop in near future.

5 comments:

linca said...

Ahhhh, ma jätkuvalt jumaldan su blogi, su blogi nupp mul brauseri üleval reas kõrvuti päevalehtedega :))))
No kohe nii ilusad ehted. Alati kommenteerida ei suuda, no mis sa ikka iga korda ütled :"Niii ilus!", aga ma mõtlen seda alati:)))
Seekord siis eriti:)

viki said...

Mulle hullult meeldib sul see uus stiil...eks mul äi ju mingi perjood nägemata, aga nad on nii mõnusad ja ...tead raske leidagi mingit konkreetset sõna neile....romantiline ei ütleks aga midagi sellist :P nagu linca ültes, et juu siis lööd sõnatuks :)

Katrin mdmB said...

Ma saan täiesti aru, et mõnikord ei oska miskit öelda. Mul endalgi läheb blogipostitustes viimasel ajal see teksti osa järjest nigelamaks ja nii polegi muud teha kui pilte lihtsalt juurde panna :)

Helena said...

ooeeh! tõesti vaimustavad ehted! jälgin ka ikka pidevalt sinu tegemisi, aga no see on kohe nii kaunis ehe, et pidin siia kirjutama seda, mida muidu sinu käsitööd vaadataes lihtsalt mõtlen :) ülimalt kaunis!

Katrin mdmB said...

Tänud! :)