Wednesday, October 7, 2009

Two Brooches

Kaks ehtekividega prossi. Esimene on tellitud, musta ja rohelisega. Selle valmistasin sabrina (Lääne Saksamaa) klaaskivide, rohekate swarovskite (green opal), väikeste mustade preciosa (Tšehhoslovakkia) kristalli ja klaasist ehtekividest. Läbimõõt on 4cm, ehk siis parajalt suur.
Teine on väiksem (3,5cm) ja valmistatud swarovski kristallist. Nende hallikatel kividel on vanust vähemalt 49 aastat (pakendile panid kuupäeva tavaliselt ehtefirma kivide ostmisel). Värvide nimed siis morion ja crystal.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Two rhinestone brooches. First one is custom made, green and black. I made this from sabrina (Western Germany) glass stones, swarovski green opal chatons (Austria), preciosa jet crystal (Czechoslovakia) and glass stones. It's quite big, 4cm in diameter.
The second one is smaller (3,5cm) and made from swarovsku crystal. The greyish navette stones are more than 49 years old (jewelry companies used to put dates on the packages of the day these were bought). Colors are morion and crystal.

6 comments:

Maarit said...

Su tehtud prossid on ikka väga armsad!

Liia käsitöö said...

Prossid on sul tõesti võrratud. Viimastest lemmikum musta ja roheliste ehtekivikestega tehtud.

Anonymous said...

Raske on kommenteerida, kui alati kargab pähe ikka seesama: ohhkuiilusad! Loomulikult ei vaata ma igat ehet selle pilguga, et tahaksin seda endale. Osa värve ja vorme on võõramad. Hindan lihtsalt Sinu laia oskustepagasit ehteid koostada. Nii ma loodan, et ka mu tänane: ohhkuiilusad! teeb Sulle rõõmu! tumevalge

Sirje said...

See morion-värv on nii ilus! Selline salapärane. Ja christal haakub prossi lumekristalli kujuga. Igavesti ilus!

Katrin mdmB said...

Vot täpselt, just salapärane see ongi! Aitäh kõigile kommenteerijatele!

X by Leina Neima said...

..neid Sinu prosse vaadates rändaski mõte vanaema vana ehtekarbi juurde... aga kaunid on nad küll mõlemad :=)