Thursday, December 24, 2009

This Morning...

Need kaelakeed valmisid täna hommikul, st et said viimased kohendused, sest mingi osa oli neist juba varem valmis. Tumepunased klaashelmed, Lääne Saksamaa ja Tšehhoslovakkia ehtekivid, imitatsioon lapis ja opaal ning muidugi mu lemmik - sabrina klaas.
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket

I finished these necklaces this morning, that is I gave the last finishing touches because some parts were made earlier. Dark red glass beads, rhinestones from Western Germany and Czechoslovakia, imitation lapiz and opal and ofcourse my favourite - sabrina glass.

5 comments:

urviki said...

Sinine värv ei ole küll minu lemmikute hulgas, aga see siniste kividega kee on väga " mahlane", kena.Teised muidugi ka!

Anonymous said...

Sinine ja valge on minumeelest kuidagi selline rahvuslik kombinatsioon - sellest tulenevalt natuke raske kasutada... Sinul on küll väga ilusti lahendatud peab mainima :)

Siret

Maarit said...

Punane kaelakee on kuidagi kelmikas :)
Aga väga luksuslikud kaelakeed on need kõik kolm tükki!

Kuid Sul on väga produktiivne jõululaupäeva hommik olnud. :)

Maarit said...

Piltide põhjalikumal vaatlemisel selgus, et hoopis neli kaelakeed on, mitte kolm. Imeilusat lillat tooni on kaks tükki :)

Katrin mdmB said...

Jah, kaelakeesid on neli. Kaks on "õed" ;) Mõlemad on sama kuju ja ülesehitusega ja mõlemal on lillakad sabrina-kivid keskel, ainult ümber on teist värvi kivid (ühel ametüsti värvi, teisel imitatsioon opaal ja kullatud swarovskid.