Thursday, December 3, 2009

Waiting for snow

Valge pross valgete kivikeste ja helmestega. Jube lahe on kui vanadel ehtekivi pakkidel on peal kuupäeva tempel. Olen lugenud, et kuupäev lüüakse peale siis, kui kivid jõuavad ehtefirma lattu. See tähendab, et kivid võivad olla veel vanemad. Sellel Lääne Saksamaal valmistatud klaaskivide pakil on peale löödud 5. september 1956. See on ümber pakitud Wepra Company poolt, paistab, et kunagi oli New Yorgi telefoni numbrid viiekohalised :)
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

White brooch with white cabochons and beads. It's really cool when I receive a vintage cabochon package with a stamp on it. I've read that they used to stamp a date on the package when it reached the jewelry company storage. It means that cabochons/rhinestones may be older than the date. On this package with Western Germany glass cabochons there is a date 5. September 1956. It is repackaged by importer Wepra Company, it looks like there were five digit telephone numbers in New York once :)

9 comments:

Christina J. said...

Very pretty! We're supposed to have some snow here today...I love snow!

Maarit said...

Oi, milline ilus puhas valge värv! Meenutab mulle seda lumepalli puud, millel mingi hetk vaid raagus oksad ja valged pallid/marjad küljes.
Väga elegantne pross!

MARRE said...

oi kui õrn puhas valge lilleke. väga elegantne.

Katrin mdmB said...

Aitäh kommentaaride eest :) Kui tegin selle helmeste ja kivikestega osa valmis, ei teadnud, mis sellest saab kas pross või kaelakee keskosa.

Irina said...

Pross oli raudselt õige valik :) Hästi ilus!!

X by Leina Neima said...

Väga kaunis talveootuste-pross. Aga kust imekohast Sina neid huvitavaid pärleid hangid (kui suur saladus pole)?

Katrin mdmB said...

Kive? Kive hangin eBay oksjonitelt. Eks see üks õnnemäng on. Ja seda, kas pakil on kuupäevatempel peal, ei ole kirjas, vaid kättesaamisel on üllatus :)

X by Leina Neima said...

Tänud...ma olen eayst esialgu veel vähe ostnud aga nagu näha, harakas minus sai nüüd ühe uue idee...

Anonymous said...

Loe kogu blogi, paris hea