Thursday, February 4, 2010

To the Jury

Ma pole varem rahvusvahelisel konkursil osalenud, eks need on mulle alati pisut hirmutavad olnud. Eriti Swarovski poolt läbiviidavad, sest et seal üldse teistehulgast välja paista, peab ehe sisaldama tohutut hulka swarovski materjale (mis pole odavad), suurt töömahtu ning tohutuid mõõtmeid. Kuigi mu ehted võivad paista pildi peal suured ja uhked, on nad enamjaolt tegelikkuses väikesed.

See Perles & Co mereteemaline konkurss (mida Swarovski toetab) ahvatles hoolimata kõigest eelpool mainitust. Ettevalmistustest kirjutasin siin ning võistlustöö valmimisest siin. Aga nüüd on minu jaoks alanud kolmas etapp. Mu kaelakee pääses parima 40 hulka ning alustas täna reisi Prantsusmaale. Seal uuritakse teda seitsme žüriiliikme poolt ning antakse hinnang. Jube, kuidas ma pabistan... Pabistan, et pakk läheb postis kaduma, või ei jõua õigel ajal kohale. Või mõtlen sellele, kuidas mu väike kaelakee on seal uhkete ja massiivsete ehete kõrval piiiisikesekesekene. Olen alati imetlenud laiu tikitud ehteid...
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

I've never entered international jewelry competition before, these always seemed absolutely huge and frightening. Especially the ones that Swarovski makes, because to get noticed in these competitions your jewelry needs to have a huge amount of swarovski elements (that are quite costly), a lot of work and be really big to stand out. Although my jewelry seems big and festive on photos they aren't really big at all.

That Sea-theme jewelry competition that Perles & Co have (and Swarovski sponsors) was nevertheless attractive. I wrote about preparations here and about the finished piece here. Now it's time for the third phase. My necklace made it to the best 40 and started it's journey to France today. It will be examined by seven jury members and given a valuation. I'm so terrybly nervous... Nervous to think what if it gets lost in mail or what if it doesn't get there in time. Or thinking how my necklace seems really tiny compared to the massive and gorgeous embroidered collars (how I admire those)...

9 comments:

Unknown said...

Super! Palju-palju õnne ja ära pabista.
Eesti Post teeb head tööd ja su ehe on imeline :)

Ma olen alati arvanud, et peab julgelt kõigist väljakutsetest-konkurssidest-jne osa võtma. Just ennekõike enese kokkuvõtmise ja -ületamise pärast.

Hoian pöialt!

Katrin mdmB said...

Oh, aitäh. Eks ma ju püüan mitte pabistada :)

Maarit said...

Õnnitlused ja hoian pöialt, et žüriile ka Su armas kaelakee meeldib!! :)

Liia käsitöö said...

Ilus, väga ilus! Loodan, et su piisikesel keel läheb hästi!
Ja just, ära pabista, ega ehte suurus ei tähenda kohe seda, et ta ka ilus on.
Sinu väikesed ehted on õrnad ja väga naiselikud ning mõjuvad oma suurusest sõltumata väga suursuguselt, usun et žürii ka sellega arvestab!

Katrin mdmB said...

Aitäh teile toetuse eest!
xox

linca said...

Õnne sulle!!!! Hoian pöialt! Arvan ka, et suurus pole nii oluline kui sisu:) ja sinu tööd ON sisukad!

Külli said...

Õnne edasipääsemise puhul!
Väga kaunis töö. Ma arvan ka, et ei ole tähtis suurus vaid see, et ta on Sul kokku seatud väga maitsekalt.
Ilus habras ehe.

põrnikas said...

Palju õnne! Hoian ka Sulle pöialt :)

Lillysmuul said...

Hoian ka p8idlaid!!!!