Monday, March 15, 2010

Contest results!

Minuga võeti ühendust seoses ehtekonkursiga ning sain informatsiooni tulemustest. Minu tehtud kaelakee auhinnalisele kohale ei jõudnud ning pannakse varsti teele. Aitäh kõigile, kes pöialt hoidsid :)
Amatööride hulgas jagunesid esikohad nii: 1. tikitud kaelakee "Amphitrite", 2. sõrmus "Anémone Cache Cache", 3. tikitud kaelakee "Moonlight magic upon the sea". Professionaalide hulgas jagunesid esikohad nii: 1. traadist karkassiga kaelakee "Caribbean Octopus", 2. helmespõimingus kaelakee "Blue Lagoon", 3. tikitud delfiiniga kaelakee "Atlantis". Minu lemmikud olid "Blue lagoon", "Ariels treasure" ja "Divine Waterfall".
Kogu see konkursikogemus on pisut pentsik, sest protsess kestis jube kaua. Algas see ju eelmisel aastal ning olen jõudnud selle juba mitu korda vahepeal ära unustada ning meelde tuletada. Eks see pani ka südame põksuma, kui kaelakee pääses finaali ja muret oli ka, kas see jõuab ikka postiga kohale. Ma ei kujuta ette, kui palju sädelust võisid selle konkursi žüriiliikmed näha! Oh, ma olen nii õnnelik, et sellest konkursist osa võtsin, sain täiesti uue kogemuse ning loodan, et kui järgmine kord tuleb võimalus, siis kasutan seda :D

Siin on pildid mõnedest valgetest ehetest. Siin on swarovskeid, klaasi (nii uut kui vana). Kaks käeketti ning kaks paari kõrvarõngaid.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket


I received an email with information about the jewelry contest! My necklace didn't won any prizes and is on it's way back to me. Thank you all who wished me well :)
The final results in amateur category was this: 1. embroidered necklace "Amphitrite", 2. ring "Anémone Cache Cache", 3. embroidered necklace "Moonlight magic upon the sea". Final results in professional category was: 1. sculptural wire necklace "Caribbean Octopus", 2. beadweaved necklace "Blue Lagoon", 3. necklace with embroidered dolphin "Atlantis". My favourites were "Blue lagoon", "Ariels treasure" and "Divine Waterfall".
It's been a strange experience the contest because it lasted so long time. It started last year and I forgot all about it until the necklace was asked to send to France. When the necklace made it to the final it sure made my heart beat faster and I worried if it will go missing in the post. I can't image how much sparkle did the jury see! I'm so glad I took part in this, I had a complitely new experience and when another thiskind of opportunity comes I really hope I'll take a chance :D

I posted some photos of white jewelry. I used swarovskies and glass (new and vintage). Here are two bracelets and two pair of earrings.

10 comments:

Siret said...

See Kariibi Kaheksajalg on tõesti kift. Aga see teine kaheksajalg seal galeriis on natuke spuuki :P

Amatööride galeriis on ka päris huvitavaid asju - ühte ma kindlasti ahvin sealt ka ;-P

Lahe, et selliseid üritusi ikka korraldatakse.

Ja tore, et osalesid :)

Katrin mdmB said...

Jah, punane kaheksajalg on seal ka. Sellega oli vist väike skandaal, sest alguses oli seal ühe pildi peal daam ilma riieteta :D See muidugi pilt haihtus päris ruttu ja mõni aeg hiljem tuli uus daamiga pilt, ent siis olid tal juba riided seljas.

:)

Külli said...

Eestis oled Sa ilma konkurssita oma oskuste, praktika, viimistluse osas parim! Teistest mitu sammu ees!

Kindlasti konkursidest osa võtta, see annab võimaluse teha enda jaoks kokkuvõtteid, kuhu suunas areneda, sama ka näituste puhul!

M said...

Minule meeldis täiesti ausalt öeldes sinu kee kõige rohkem! "Blue lagoon" oli samuti ilus, maiesteetlik, ent sinu kee on minu jaoks kuidagi ületamatu :) Võrratu!

M said...

Majesteetlik* siiski

Odramai said...

Mulle meeldis sinu komplekt enamusest ikka palju rohkem - väga stiilne. Aga teinekord proovi jälle!

Liia käsitöö said...

Olen ka Mannuga samal arvamusel, et sinu oma meeldis tõesti kõige rohkem ja see "Blue lagoon" oli ka ilus.
Valge-vasksest komplektist meeldib mulle alumine, see on nii armas, meenutab lumemarju!

Marianne said...

Minu jaoks on Su ehted kõige ilusamad, mida näinud olen ! :)
Konkursi võidutööd olid kõik kuidagi ühte nägu; ju neil oli lihtsalt teistsugune maitse ; )

Anonymous said...

hi my name is moishe i just wanted to know whats the inch on this bracelet?
u can email me at moshiko123@gmail.com

Anonymous said...

where would it be possible to order this bracelet?contact moshiko123@gmail.com