Sunday, March 21, 2010

Pink Brooch and Golden Wire

Üks pisike pross sai valmis ning värvilt on see kahtlemata roosa mis roosa. Siin on kuukiviklaasi ning prossi keskel on poolvääriskivi imiteeriv klaas, milles on läbipaistmatud siirud sees. Ehtekivid on pärit Lääne Saksamaalt ning Tšehhoslovakkiast.

Ja veel, kavatsen ennast käsile võtta ja proovida ikkagi kullavärvi ehete tegemist ka. Pärast pikki otsinguid leidsin lõpuks kuldse traadi, mis oleks tõesti ka kulla värvi (mitte messingu) ja mis oleks hinnalt soodsam kui kullatud traat. Tellisin suure koguse nii et kui kui sul on ka traadi soovi, võta ühendust ( mdmB@hot.ee ).

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket


I made this small brooch recently and it is as pink as it can get. I use moonstone glass and in the middle of this brooch there is a glass that imitates semiprecious stone - it has stripes in it. with opaque and transparent glass Rhinestones are from Western Germany and Czechoslovakia.

And more, I intend to try to make more jewelry with golden color. After long search I found perfect wire that has real gold color (not like brass) and that is cheaper than gold plated wire.

3 comments:

Liia käsitöö said...

Väga ilus pross!
Ostsin sarnaselt pakendatud messingtraati, aga see tõesti pole päris õiget värvi. Teised kuldsed vidinad kõik kollakamad. Seni olen kasutanud seda helmahaldjas müügil olnud kullatud vasktraati, mis minu arust kaua küll kullavärvi ei püsi. Varsti on rohkem ikka vaskne. Kust ostsid selle traadi ja kas see on ka vasktraat?

kk said...

Kas see ilus pross läheb müüki ka?

Katrin mdmB said...

Lillelemb - tellisin otse tootjalt ja suure koguse, oleksin jube õnnelik kui võtad ühendust! Sellel korral tuli traadirulli hinnaks 26.- Erinevat jämedust on ühes rullis erinevalt, kui kirjutad mulle, saan saata täpsed andmed mida ja kuipalju.
mdmB@hot.ee

kk - läheb küll müüki see roosa. Enne tahan panna märgise külge :)