Monday, July 5, 2010

Free Giveaway

Nagu naksti on läinud järjekordne aasta ja blogi on saanud 3-aastaseks. Aitäh kõigile külastajatele-lugejatele! Loosi läheb Vintage Pearls ringikujuline pross (kõiki Vintage Pearls ehteid näed siin, DaWandas veel saadaval ehted).

Sul on võimalus see pross endale saada :D Et osaleda loosimises:
* pead olema selle blogi Follower (vt vasak tulp),
* ja jäta siia kommentaar,

Iga osalejal on üks hääl. Postikulu on minu poolt. Kommentaare saate kirjutada kuni pühapäevani (11 juuli, 24:00). Võitja selgub teisipäeval 13ndal juulil. Kui on küsimusi, kirjuta ;)

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Another year has gone and it's my blog 3rd birthday! Thank you all visitors and readers! This giveaway is open to readers worldwide. You have a chance to win this romantic Vintage Pearls circle Brooch (see all Vintage Pearsl jewelry here, available ones at DaWanda).

To enter you should:
* follow my blog (see Follow button on the left),
* and leave a comment,

One entry per person. Shipping costs to winners given address is on me. This giveaway ends on Sunday, July 11th (24:00 Estonian time). A winner will be randomly chosen on Tuesday, July 13th. Any questions, email me ;)

20 comments:

Külli said...

Võidule tuleb võimalus anda! :) :) Osalen hea meelega loosimisel, oleks uhke sellist prossi kanda!

Siret said...

Noo, kuidas saaks ometi ei öelda nii kaunile prossile? Aga tegelt veel lisaksin, et palju õnne sünnipäevalapsele - ja ka sulle loomulikult, et ikka viitsid kribada! Tubli töö :D

Elsa said...

Mina ka, mina ka :)
Ma olen Su ehteid ikka imetlenud... julgust panna pärleid nii lahke käega, aga saada ikka maitsekas tulemus, kuigi ülepakkumine mõnel teisel nii kergelt tulemas oleks!

katye said...

Jälgin sinu blogi juba paar aastat ja ikka ei väsi imetlemast neid kauneid töid ja fantaasiat...

Polkovnik (Kadri) said...

Selle prossi võimalikust positsioonist juba kirjutasin. Sinu veebipäeviku positsioon on vaieldamatult minu lemmikute esirinnas. Inspiratsiooni ja kirge ka homseks ja ülehomseks ja üleülehomseks....

Drex said...

Palju õnne blogile ja Su tegemisi jälgin ja hoian ikka lemmikute seas. Imeilusad ehted. Sellist prossi kannaks igaüks uhkusega, seega ka mina :)

Annika said...

Jälgin ka juba mõnda aega ja imestan iga postituse juures, kui ilusaid asju on võimalik teha.

Liia käsitöö said...

Vaieldamatu lemmik meie ehtemeistrite seas. Imetlen alati sinu oskust maitsekalt kokku sobitada erinevaid detaile ja värve iga ehte juures.
Seda prossi vaadates tuleb silme ette Inglise kuninganna. Ka sinu pross sobiks kaunistama tema jaki revääri! :)

Anonymous said...

Tulen ikka ja jälle uudistama ja naudin sinu loomingut.
Palju õnne ja jätkuvat inspiratsiooni!
tuulik

Anonymous said...

Dear Katrin,

I´ve just left a comment for you at dawanda. I´ ve receicved your Vintage Pearls Set today and I´m absolutly impressed by this marvelous jewellery. Actually I don´t know how to follow a blog - but I visit you quiet often here, because I hope to find another fine jewellery which I can fall in love with :-) May be I will be the lucky one and win the brooch ???

Best regards
Tanja-Dolores
www.puppenhebamme.de

Yarnlover said...

Palju õnne tähtpäeva puhul! Prossile kandideeriks kindlasti minagi, olengi juba pikemat aega vaid su loomingu üle ahhetamise ja ohhetamisega piirdunud :D

Katrin mdmB said...

Hello, Tanja-Dolores! So glad you received the jewelry!
To follow a blog (the way I can see it) you should press "Follow" button on the left and sign in with google account.

More info here:
http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=104226

Kaire R said...

Meeldib! Võidab see kellel on surres rohkem prosse... :)

Kristi said...

Palju õnne minu poolt ka! Avastasin Sinu blogi ca aasta tagasi ja lugesin öösel kella neljani esimese hooga kõik vanad postitused läbi :) Väga-väga ilusad ehted! Nõustun ka kommentaariga, et need sobiksid kaunistama kuningannade kleidirevääre.

Unknown said...

Tulen Su blogilehele alati kui tahan kaunilt kokkusobitatud ehteid näha. Palju õnne ja pikka iga blogile!

Igavene fänn :)

Tsirkusemoor said...

Käin siin pea igal hommikul kohvitassi kõrvale uudistamas-imetlemas.
Väga kenad ehted- ja mis peamine- keegi teine neid lähikonnas ei tee kah :)

Unknown said...

Kulla Katrin! Kolm on suurepärane arv, aga kolmkümmend veel parem! ;) Peale usinat blogimist vajaks vanalinnatuur ka kordust ja ehted käega katsumist. Ja sinine pross sõpra, nii või teisiti. ;) :D
Terts

tiggr said...

Et siia blogisse ikka kaua-kaua veel postitusi lisanduks!
Käin ja piilun aegajalt Sinu tegemisi. Ja need piilumised on viinud mu arvamusele, et kui kunagi sain ma innustust sinu tegemistest, et üldse pärlikesi veeretama hakkasin siis nüüd mõtlen ma tõsiselt, et peaks nendest varudest nüüd kuidagi lahti saama, sest Sinu tehtud ehetes on hing ja elu ja aegadepikkune väärtus. Pikad paid!

Egater said...

Jaksu luua ja seda meiega jagada.
Olen Su blogi lugenud juba tükk aega Netvibes'i abil, aga nüüd olen ka Follower :)

Kaire said...

uus katse, kirjutasin üks päev pika komentaari, aga mingil põhjusel ei saanud postida. olen alati imeltenud neid ilusaid ja puhtaid töid. õnn ja rõõm on see, olen aja jooksul ka endale saanud midagi soetada. aga kuna eelmise prossiga läks nii nagu läks (emale) siis tahaks ju väga endale uut. :)

rohkelt inspiratsiooni soovides!