Wednesday, October 20, 2010

Shopping

Sain kätte ühe põneva saadetise! Nimelt on siin peaaegu 1kg erinevaid ehtekive ja helmeid. Ootused hoidsin võimalikult tagasihoidlikud, sest selliste jääkidega võib kõvasti alt minna. Aga mul vedas pööraselt!
Photobucket

I received a package! It's almost 1kg of different rhinestones, cabs and beads. I tried to expect nothing fancy for this was supposed to be a leftover-lot of a rhinestone business. But I was lucky this time!

7 comments:

Liia käsitöö said...

Kui palju ilusaid ehtekive ja millised ehted neist veel valmivad! Jään igatahes huviga ootama! :)

Siret said...

Tundub tõesti hea segu olevat!

Ma just viimati olin pettunud ühes segus - väga palju helmeid olid lihtsalt katkised...

Külli said...

hmm,, minu jaosk tunduvad osad täitsa imelikud helmed aga küll Sina oskad nendega midagi ette võtta. Mulle on täiesti arusaamatu näitkes mis teha nende roosade "kübaratega" või need valged "allveelaevad" , mida näen seal 2 tk. Esitan väljakutse... näita mis nendest teha saaks ilusat :)

Katrin mdmB said...

Ossamait! :) Kusjuures need valged ja roosad ehtekivid ongi need õnnetud. Neile on pealmisele kihile kantud mingi sigri-migri värvikiht, mis on praguliseks läinud. Eks nad omal ajal olid "viimase aja" tehnika, ent tänapäevani vastu pole pidanud. Neid kandilisi on rohkem kui 2 (vt all paremal on ristkülikud sigrimigrilised pealmine pool näha). See nups seal all on mõeldud kuskile kleepimiseks (näiteks nööbi alus vms). Aga otsin mõne tervema roosa ja võtan väljakutse vastu!

Kaire said...

väga lahe hunnik, kust selliseid küll saab ja kuidas sa küll kindlaks teed mis miski kivi on?

Katrin mdmB said...

Sain eBay oksjonilt, kirjelduses oli, et tegu klaasiga. Kuid mõned on plastikust ning niipalju suudan küll vahet teha, milline klaas, milline mitte.

juta230 said...

Oh, minu jaoks näeb see pilt justkui sodihunnik välja. Ma ei oskaks vist enamus asjadega mitte midagi peale hakata. Aga selles ma ei kahtle, et sa oskad kindlasti sellest hunnikust äärmiselt võluvad ehted teha.