Sunday, March 6, 2011

...and more Earrings

Paistab, et ei saanud pidama. Esimesed kõrvakad on hetkel lemmikud. Tegu uute ehtekividega, valmistatud Preciosa (Tšehhi) poolt ning viimistluse nimi on Sahara. Otsevaates on kivi tagasihoidlikku sinist värvi, külje pealt lööb aga kollaseid-oranže sädemeid :)

Ai, näpud valutavad nende tillukeste kivide pesadesse kinnitamisest...


Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Looks like I'm in a roll. First pair is my new favourite. I used brand new rhinestones, made by Preciosa (Czech) with special coating called Sahara. Stones are modest blue with yellow and orange sparks when looking at an angle :)

Autch, my fingers hurt from setting all these tiny stones...

4 comments:

Ruth said...

Ilu nõuab ohvreid :)
Väga ilusad kõrvarõngad!

Seren said...

Oi, see Sahara on tõesti väga-väga ilus värv! Miljon pisikest kivi kõrvakates... kujutan ette, kui valus. Näppudele head kosumist! :)

Ruta said...

Nüüd on tõeliselt minu õrn koht leitud! Need ju sädelevad! Ma arvan, et ma suudaks vaevu ennast taltsutada, et mitte nende sees püherdada... Olgu, et mitte endast täielikult vaimselt labiilse muljet jätta kommenteerin, et eriliselt ilus klassika on pärl nende opal kivide sees.
Ah no ma võtaks kõik ja paneks korraga kõrva!!

Katrin mdmB said...

Tänud kommenteerimast :) Ehtekivide sees püherdamisele olen isegi mõelnud. Arvestada tuleb sellega, et nad on teravad...