Monday, May 16, 2011

Spring-Summer Jewellery

Mängime! Niisiis on siin välja toodud ja nummerdatud suurem osa selleaastasest kevad-suvisest kollektsioonist. Siin on kaelakeesid (1, 3, 4, 5), käekette (2, 6, 8, 9), kõrvarõngaid (7, 10, 11, 12, 14, 15, 18, 19, 21), sõrmuseid (16, 17) ja juukse aksessuaare (13, 20). Värvide järgi tundub, et igatsesin sirelite järele :) Mängus osalejate vahel läheb loosi pisikeste kõrvarõngaste paar (pildil nr 19).

Et mängus osaleda:
* Pead olema Follower, nii saan võitjaga ühendust. Kui ühendust ei saa 4 päeva jooksul, siis detektiivi mängima ei hakka ja läheb käiku varuvariant (loosimisel tõmban kaks nime, teine jääb varuvariandiks).
* Vaata siinolevaid ehteid ja komplekteeri endale meeldivad ning kirjuta kommentaari (numbrid aitavad). Põnev oleks ka teada, kus valitud ehteid kannaksid (tööl, kodus, peol, teatris jne).
* Kommentaare ootan kuni 22.maini kella 21:00-ni. Järgmisel päeval annan teada nime, kes saab kõrvarõngad :)

Postikulu on minu poolt.
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Let's play! Here is the bigger part of my spring-summer collection. Necklaces (1, 3, 4, 5), bracelets (2, 6, 8, 9), earrings (7, 10, 11, 12, 14, 15, 18, 19, 21), rings (16, 17) and hair accessories (13, 20). One of the participants wins a cute pair of earrings (on photo 19).

To take part:
* You must be a Follower so I could contact you. If there's no reply in 4 days I will not be chasing you, the prize will go to the next (I'll draw two names, second is for backup).
* Look at the jewellery here and let me know which ones you like to combine. I would be thrilled to read about it and where you'd wear them.
* You'll have a whole week for commenting. I'll check all comments left here till 21:00 (Estonian time) on 22nd May and announce the winner the next day. One entry per person.

Shipping costs are from me. Have fun!

12 comments:

Malle said...

Väga uhked ehted! Minu lemmikud on sõrmused, eriline on nr.16. Kannaksin seda igal pool, nii tööl kodus kui vabal ajal. Sõrmused lihtsalt on minu nõrkuseks :)

Drex said...

Imekenad ehted. Mulle meeldivad igasugu käevõrud, seega valik nr 2, kaelale saaks nr 4. Sõrmustega mul eriti sooja suhet pole, aga pidulikul juhul asetseks sõrme nr 17, ja kõrvalestadele kinnitaks nr 19. Juuksekamm ja klambrid, neist valiks klambrid, nr 13 (enne kasvatan juuksed natu pikemaks) esemed on ikka väga ilusad, minna saaks nendega õhtul kuhugi, igapäevaselt ei raatsiks. Kui aga oleks vaja võtta 1 ese enda külge, siis valiks kõrvarõngad nr 12, ja võimalikult tagasihoidliku riietuse, et ehted välja säraks. Näiteks teatrisse võiks küll siis juba minna.

Ruth said...

Väga ilus kollektsioon. Igapäevaselt ma ehteid ei kanna, aga näiteks kontserdile minnes paneksin kõrvarõngad nr.19, sinna juurde käevõru nr.6 või kaelakee nr.3 :)

Muhk said...

Väga mõnusad ja suviselt lopsakad... kohe tulid meelde kodused sirelihekid ja see magus joovastav lõhn, kui nendest suveööl mööda kõndida.

Kõrvarõngastest on nr 21 vaieldamatult mu lemmikud... väga väga ilusad. Sinna juurde näiteks käevõru nr 2 ja olekski minu meelest täiuslik komplekt, mis sobiks igale poole. Kõrvarõngad on tõesti ilusad, seega kujutan ette, et pigem kannaksin mingit lihtsamat riietust, et nad välja paistaksid :)

Väga ilusad ehted nagu alati! :)

Unknown said...

Minule jäid kõige rohkem silma kõrvarõngad nr. 15 pildil. Juurde valiksin sõrmuse 16.
Rohkem polekski vaja!

Maarit said...

Kaunis sirelililla kollektsioon!!!

Minu lemmikuteks nr 14 kõrvarõngad. Juuksed lohakasse "soengusse" kinni ehk lisaks nr 20 klamber ja olekski kõik :) Sobiks sõltuvalt riietusest argipäeva kui ka pidulikumaks korraks.
Lisaks meeldib väga nr 2 käekee, ilusa suvise kleidi ja kõrgekontsa kingadega - selline šikk koplekt :)

Kristi said...

Mina olen nii edev, et kannaksin ilusaid ehteid iga päev ja igalpool :) Lemmikud on kõrvarõngad nr 14. Kõrvarõngaid nr 15 ja 18 tahaksin kanda hoopis mansetinööpidena.

Ivica blogi said...

Kevadiselt külluslikud sirelid ... vaadates ehteid näen vaimusilmas ühte võluvalt trendikat naist kiirelt möödumas, kuid mitte nii kiirelt, et ei jõuaks hoomata neid imelisi detaile mida ta endas kannab ... tal on kaelas mitmerealine kee (nt 1 või 5) mis ehib kergelt läikivat siidist pluusi dekolteed, eest avatud 3/4 varrukatega Chanel stiilis jakk mis jätab suurepäraselt nähtavale samuti küllusliku käekee (nt nr 2) ümber kauni randme. Jalas sireli ja liivakarva segused püksid, ideaalselt harmoneeruvad kingad ja "boho" stiilis käekott. I-le täpi annavad kõrvarõngad (nt nr 15) ja kergelt lokkis juukseid "ohjav" kamm (nt nr 20) ... tööle kontorisse, kohtuma kellegagi ... teatrisse ... see on see mis jääb salapäraselt kummitama "vaatlejat" ...

Liisi said...

Üksikuna teeksid nad iga päeva eriliseks...
Ent pidulikumal päeval paneks kõrva nr 18 kõrvarõngad, pähe nr 13 juuksenõelad ja sõrme nr 16 sõrmuse. Kohe eriti pidulikul puhul, just näiteks teatrisse paneks veel kaela nr 4 ehte.

Tsirkusemoor said...

2,3 ja 14. Sobiksid ideaalselt eesootavaks lõpuaktuseks.
Muul, vähepidulikumal juhul kannaks ainult keed ja kõrvakaid. Mulle meeldivad sellised kõrvakaunistused, mida kuulda on :)
Ja üleüldse, iga päev võib ju pidupäev olla, minuga on nii, et vahel löön end täiesti tavalisel kolmapäeval üles. Et oleks tore ja naiselik olla. Aga tuleb ette aegu, kus käin nädal aega pükstes ja ei viitsi üldse vaeva näha enda kaunistamisega.
Aga Sinu ehted on klass omaette, nendega võib minna, kuhu iganes. Kõik oleneb iseendast :)
Ilusat eesootavat suve!

Kaire said...

appi, mulle meelidvad kõik, erilised lemmikud on 18 kõrvakad. aga komplekti teeksin ma neist: 2 võru, 5 kee, 18 kõrvakad, 16 sõrmus, ma kannaks neid kõiki mõne ilusa valge kleidiga või eraldi. :) mu meelest naisel pole vaja põhjust, et end ehtida, ma kannan ehteid vahel isegi siis kui pojaga liivakasti mängima läheme. :)

evelyne said...

tout est vraiment magnifique bravo