Saturday, July 16, 2011

Pendant

Eks ma tegelikult teadsin, et see on vaid aja küsimus, kui hakkan lühtri osi ehetesse panema :) Ega edevusel pole ju piire ja pealegi, miks peakski üks kaunilt sätendav, peenelt lihvitud kristallklaasist asi rippuma ainult lae all? Samahästi võiks see rippuda ju kaelas. Kõrvarõngaks on see kahjuks liiga raske, ma proovisin...

Need kristallklaasist ripatsid pole perfektsed, on päevinäinud ja mõned täkked ja kriimud peal. Mind see ei häiri, panin juurde swarovski Aquamarine siniseid ehtekive kahte suurust ja Tšehhi klaaspärli ning seemnehelmeid.
Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket

I guess I knew that it was only a matter of time until I start to hang chandelier components into my jewellery :) Ceiling is not a limit and why on earth should such a sparkling beauty with so many facets hand only on a lamp? So I put it in a necklace. It's too heavy to be in earrings though, I tried...

These pretty crystal glass drops are not perfect. They have seen times and have some tiny nics and scratches on the surface. It doesn't bother me, so I added some two different size swarovski chatons in Aquamarine, Czech glass pearl and some seedbeads.

4 comments:

Seren said...

Appike kui lahe! Minu arust näeb just selline pooleldi vaoshoitud, pooleldi bling välja, et ka soliidsed kodanikud saavad kanda. :)

Katrin mdmB said...

Jajah :) Täiesti soliidsetele mõeldud! Sinna rohkem polegi juurde vaja kui see armas kett.

Anonymous said...

Oh, siia on vahepeal lisandunud jälle puhast vaimustavat ilu! Nii need türkiissinised kui need klõpsuga kui nüüd see kaunis kristall. Tuju muutub kohe hääks, kui tean et maailmas sellist ilu ikka juurde sünnib.
Ja kollektsiooni suuruse kohta tahtsin veel lisada, et minu arvates ei muuda küll ehet väärtuslikumaks see, kui seda ainult üks maailmas on. Ise teen mõnda ehet 20 tükki ja ei pea seda veel masstoodanguks. Kui on inimesi, kes sellist tahavad ja neid ei sega, et neid ehteid on veel, siis miks peaks ma seda takistama? Ja sinu ehted... Need on nii võrratud et neid võiks maailmas alati rohkem olla!
Amanda

Katrin mdmB said...

:) Aitäh, Amanda!