Sunday, October 2, 2011

Elisabeth

Vanadest ehtekividest ning värvitoonilt hallikas väikese roosa lisandiga kaelakee. Kõige keskel olev piklik kivi on kahevärviline - kristall ja roosa. Hallid ümmargused Tšehhoslovakkia kristallklaasist kivid lähevad kollases elektrivalguses samblaroheliseks :)
Hetkel müügil Les Petites'es. Selliste kaelakeede sarja nimi on tegelikult Elisabeth. See halli ja roosaga siin on Elisabeth II.
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Necklace with vintage rhinestones in gray and some pink. Navette stone in the center is a mix of crystal clear and fuchsia pink. Gray crystal glass rhinestones turn greenish in yellow light :)

Right now it's in Les Petites. But the name of this series of necklaces is Elisabeth. This gray and pink one is Elisabeth II.

3 comments:

Lucita Rembeth said...

i really love the color combination... so beautiful!!

lucita

Liia käsitöö said...

Ilus nagu alati kõik sinu loodud! :) Mul üks küsimus, kust saab sellist ketti? Veel kasutad sa oma töödes jämedamat kaunistatud keeruga lülidega ketti, mis mulle ka väga meeldib. Eesti e-poodides ma neid küll kuskil kohanud pole!

Katrin mdmB said...

Thank you Lucita

Lillelemb, tänud. Ma katsun tõesti kasutada materjale, mida Eesti poodidest ei saa. Sest samad kasutatavad materjalid muudavad erinevate disainerite tööd sarnasteks. Aga selle keti leidsin ma eBayst.