Sunday, November 13, 2011

Deep Red

Nõel kübarale või reväärile. Uhh, see pildistamine ajab juba nutu peale! Kell 13.00 ja nii pime, et minu fotoaparaat ei saa korralike piltidega hakkama! Nendel fotodel peaks olema tumepunaste klaaskividega nõel. See tumepunane värv on tegelikult ilus, sügav... Ehtekivide vahel on hematiidivärvi lihvitud klaashelmed. Kaunistatud osa on 2,4cm läbimõõduga.
Photobucket Photobucket
Photobucket

A hat or a lapel pin. Photographing is starting to bring me tears! It's 13 o'clock and it's too dark! On the photos there should be a pin with dark red glass stones. This red in real life is beautiful, deep... With hematite colored faceted glass beads. The circle measures 2,4cm in diameter.

5 comments:

Maarit said...

Õige pisut saab ikka aimu sellest punasest värvist. Ilus ehe!

Aga mu meelest pole see nädalavahetus valgeks läinudki... ma siin ka proovisin miskit pilti teha - lootusetu

Katrin mdmB said...

See tumepunane on tegelikult keeruline pildistamiseks ka. Aga tõesti on nii pime, et isegi heledad ehted ei paista välja! Lootusetu tõesti...

Lariata said...

Väga ilus, see granaatpunane on luksuslik värv. Pildistamisega on tõesti kehvad lood, mul pronks- ja violetsetes värvides kaelakee juba pikemat aega sahtlis.

Siret said...

Kui suurepärane idee! Et saab teha sellise pisikese numpsiku ja mingit kobakat prossinõela polegi... Aga kas sul on mingi spets toorik siin selle nõelaga?

Mina armastan ka päevavalguses pildistada. Kui kunagi valgeks läheb siis ma teen võibolla uued pildid oma viimaste asemele...

Katrin mdmB said...

Jah, see on tooriku peale tehtud. Sellel oli algselt väike sõel, aga kinnitasin selle asemel suurema filigraanplaadi ning kaunistasin :)