Sunday, November 27, 2011

Saturday at Vintage Tallinn

Eile, laupäeval, osalesin Vintage Tallinna'l. Olin kohutavalt pabinas ja sellepärast muudkui rääkisin ja rääkisin. No ja millest, eks ikka vatrasin oma ehetest ja ehtekividest. Ma võtsin kolm pakki ehtekive kaasa, et inimestele näidata. Esimest korda kasutasin ka makseterminali, millega oli alguses raskusi. Minu kõrval oli Mona ehted, sealt Elena aitas mind.

Kokkuvõttes jättis üritus positiivse mulje. Väsitav oli, aga eks sellised asjad väsitavad ju alati. Tore oli komplimente ehete kohta saada ning müügi poole pealt jäin omadega plussi. Nüüd saan maksta tellimuse ehtekivide pesadele, mida mul juba kuu algusest saati hädasti vaja.

Aitäh kõigile, kes külastasid ja tulid juttu puhuma!

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket


Yesterday, on Saturday I took part of Vintage Tallinn. I was so nervous I kept talking all 6 hours. About my jewellery and rhinestones ofcourse. I even took 3 vintage rhinestone packages with me to show. Yesterday was the first time for me to use a payment terminal from my bank and didn't know how to use it first. Right next to my selling spot was Mona jewellery and Elena there helped me with it.

Briefly said, it was a positive experience. Tiresome, but thiskind of things tend to be that way. It was nice to hear compliments on my jewellery and when looking at sales I did OK. I can now pay for the order of rhinestone settings that I really needed already in the beginning of this month.

Thank you all who visited and came to have a chat!

3 comments:

X by Leina Neima said...

Tore oli lõpuks ootamatult ka väljaspool virtuaalsust kohtuda!

Ja su ehted on päriselus ikka IMEKAUNID (pean tunnistama, et paar tükki jäid eriti hinge peale)!!!

Katrin mdmB said...

Oli tõesti tore :) Natuke pentsik ka, et nägupidi ei tunne aga täiesti tuttav inimene. Ja et rääkides saime ruttu samale lainele. :)

X by Leina Neima said...

Virtuaalajastu võlud ja vaevad. Aga nüüd on juba lihtsam teinekordki "lainele saada" :=)