Saturday, February 18, 2012

Feeling sad...

Nüüd on see siis käes. Mul on täielik blokk ehetega. Huvitav. Osa minust tahab ehteid teha, teine osa aga absoluutselt mitte. Lausa vastumeelne. Tühistasin kõik ehtetellimused. Tänan neid, kes olid mõistvad.

Praegu teen ehete asemel neist pilte. Mul on hulgaliselt pooleli olevaid asju. Näiteks kollektsioon, mille alustasin eelmise aasta novembris. See tuleb neljas eksemplaris. Plaanisin, et sellest saab kevad-suvi 2012, ent ei tea, kas jõuan enne kevadet valmis. Teema on midagi idamaist ja värvideks klassikaline punane koos valge pärli ning sellise rohelise tooniga, mis meenutab poolvääriskive nagu jadeiit, nefriit ning krüsopraas.

Photobucket

Now that's that. I've got a mental block when it comes to making jewellery. Interesting. Part of me wants to craft and part of me absolutely doesn't. It's even reluctant. I cancelled all custom orders. Thank you who understood.

Right now I take photos. I've got many unfinished jewellery. For excample this collection that I started in November last year. Everything will be in four copies. I planned it to be for spring-summer 2012 but I doubt I'll make it in time. Theme is something oriental with strong classical colors of siam red, white pearl and green that resembles semiprecious stones like jade, chrysoprase and nefrite.

5 comments:

MARRE said...

tuttav tunne. Minu ehtetegu sai ka otsa juba jupp aega tagasi. Ma loodan, et ajutiselt... ja loodetavasti ka sul vaid ajutiselt

Katrin mdmB said...

Ma loodan ka.

Siret said...

Ära nüüd kurvasta - need asjad ju käivadki tõusude ja mõõnadega :-)

Pildistamine on ka päris asjalik tegevus muide.

Katrin mdmB said...

:) jah, tean, et on tõusude ja mõõnadega. Kurvastab see, et pidin arvestatava hulga tellimusi tühistama. Ja mitte kõik inimesed polnud mõistvad :(

Seren said...

Väike kosutus kulub igaühele vahel ära. Selles mõttes on sul küll mõnevõrra raske, et seisus kohustab ja oled endale juba nime teinud ehtemaastikul, aga ehk saavad kõik siiski lõpuks aru, inimlikust seisukohast... Loodetavasti hakkavad kõigil kevade tulekuga ka loomemahlad liikuma! :)