Wednesday, July 25, 2012

Violet Set

Ma armastan puhkust! Olen saanud tegeleda ehetega juba mõnda aega nii, et sõrmejäljed narmendavad :) Siin on näitamiseks üks komplekt kaelakee ja käeketi näol. Kasutasin käsitsi tehtud lillasid helmeid - nendel on hõbe foolium sees ning pealispind on matt - lükitud peenikesele ketile. Muidugi on ka Tšehhi klaaspärleid jm imitatsioon pärleid. Ja Swarovski ehtekive Light Amethyst kahes suuruses.
Kasutasin sama kujundust veel kahel komplektil. Üks on samade helmestega, mis see siin, ainult ehtekivid on Swarovski Crystal. Teise värvid on aga pärlid ja kärtspunane :)
Praegu Etsy's.



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
I love vacation! I've been able to make jewellery for full days :) Here you see a set of a necklace and bracelet. I used lampworked beads - with silver foil and frosted surface - that are strung on a very fine chain. Ofcourse Czech glass pearls and other imitation pearls. And Swarovski rhinestones in Light Amethyst in two sizes.
I used the same design in two other sets too. One is with same beads as this one, only with Swarovski Crystal rhinestones. Other one has pearls with lipstick red beads :)

Now on Etsy.

Monday, July 23, 2012

Crystals & Pearls

Kristallid ja pärlid. Pärlitega on tihti keeruline... Sest neid pole kunagi piisavalt palju ning alati on häda, et pole sama tooni. Olete näinud klaaspärlite värvikaarti? See on üüratu! Ja kui just pole soovi tellida tohutus koguses otse tootjalt, siis on pea võimatu saada sama tooni pärleid erinevates suurustes. Mõned hetked on, kus satuvad kokku enam-vähem sama tooni pärlid ja siis annab nii mõndagi teha. Näiteks see pidulik komplekt. Kasutasin Swarovski ehtekivisid ning imitatsioon pärleid. Pärlid on lükitud niidile. Motiivid on kokku pandud traadiga punudes. Hästi sädelev :)

Photobucket Photobucket Photobucket
Crystals and pearls. There's always some trouble with pearls... You'll never get enough and it's so difficult to get them in matching color. Have you seen glass pearl color chart? It's huge! And if you're not able to make an order from the manufacturer directly then it's quite impossible to get the same color pearls in different sizes. Although it rarely does happen and then some jewelry can be done. Like this set. I used Swarovski rhinestones and different imitation pearls. Pearls are strung on string. Motifs are assembled with thin wire. Very sparkly :)

Friday, July 20, 2012

Green Set

Roheline komplekt, mis sai alguse nendest rohelistest helmestest. Need on pisut robustsed ja näevad välja absoluutselt teistmoodi, kui tootekirjelduses. Alguses olin pettunud... siis tundus mulle, et need meenutavad malahhiiti - on sellised rohelisekirjud. See lohutas. Ja siis hakkasin pihta.
Lisasin veel rohelisi jadeiidi helmeid, swarovski helmeid (Emerald, Medium Emerald) ja ehtekive (Crystal, Siam, Sapphire, Amethyst, Rose, Topaz, Green Tourmaline) ning imitatsioon pärleid. Ning kõrvetasin lugematult ehtenõelu vasktraadist. Komplektis on kaks kaelakeed, kaks käeketti, üks pross, üks sõrmus ning kaks paari kõrvarõngaid (ühest paarist pilt puudub). Ehted on praegu Les Petites'e poes (Müürivahe 28, Tallinn).

Green Set, Kolmerealine kaunistatud kinnisega käekett. Käsitsi valmistatud klaashelmed, roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Helmeread lükitud ketile. Green Set, Pikk kaherealine kaelakee. Käsitsi valmistatud klaashelmed, roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Helmeread lükitud ketile. Green Set, Kaherealine käekett. Käsitsi valmistatud klaashelmed, roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Helmeread lükitud ketile. Green Set, Kaelakee ripatsiga. Käsitsi valmistatud klaashelmed, roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Helmeread lükitud ketile. Green Set, Suur pross. Käsitsi valmistatud klaashelmed, roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Helmeread lükitud ketile. Green Set, Sõrmus. Roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Green Set, Pikad kõrvarõngad. Käsitsi valmistatud klaashelmed, roheline jadeiit ning swarovski ehtekivid. Helmeread lükitud ketile.

Green set that started from these green glass beads. They're robust and look nothing like the picture on the description. I was dissapointed at first... and then it seemed to me that they look a bit like malachite - same kind of colors and stripes. It cheered me up. And then I started.
I added green jade beads, swarovski beads (Emerald, Medium Emerald) and rhinestones (Crystal, Siam, Sapphire, Amethyst, Rose, Topaz, Green Tourmaline) and imitation pearls. And made countless amount of headpins from copper wire. This set includes two necklaces, two bracelets, one brooch, one ring and two pairs of earrings (one photo missing). Jewelry is at the Les Petites shop (Müürivahe 28, Tallinn, Estonia).

Thursday, July 12, 2012

Pale Pink Set

Romantiline komplekt kahvaturoosade helmestega. Käeketil on kolm rida helmeid lükitud peenikese keti peale, mis on ühendatud karpkinnisega. Kinnitusel on lai metallplaat, millel on lillekujutis kaunistatud helmeste, ehtekivide ja imitatsioon pärlitega. Kõrvarõngastel on samad materjalid. Komplekt on hetkel müügil Etsy's.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Romantic set with pale pink beads. Bracelet has three rows of beads on a very fine chain and attached to a box clasp. Clasp has a wide stamped filigree and blossom motif with beads, rhinestones and imitation pearls. Earrings have same materials. This set is on Etsy.

Tuesday, July 3, 2012

Blooming Beautiful 2012 Winners

Disainikonkursi Blooming Beautiful 2012 võitjad on selgunud! Vaata võitjate töid siit. Minu soov sai täidetud - et mu töö pääseks parima 20 hulka. Ning, mis seal salata, väga tore, et kõrvarõngad said olla näitusel Treasure, mis toimus Londoni Jewelry Week 2012 raames. Kõrvarõngapaar on hetkel teel tagasi näituselt Londonist ning see imetillukene foto on ainuke, mis õnnestus saada :)

Photobucket

Blooming Beautiful Competition Winners 2012 are announced! You can find them from here. I was so lucky - my entry made it to the best 20 desings! And as a bonus my earrings were shown at the Treasure exhibition during London Jewelry Week 2012. At the moment my earrings are on they way back from London and this tiny photo is all I got :)