Tuesday, July 30, 2013

Re-Organizing vol2

Niisiis - kus hoida valmis ehteid? Mitte isiklikke, vaid ikka mdmButiigi omi ;) Ilmselt on lisaks minule nii mõnigi teine vaadanud vesistades igasuguseid apteegi ja kartoteegi kappe, kus palju pisikeseid armsaid sahtleid ning kohad, kus saab panna sildid sisu kohta. Kas need pole armsad?
... ja kallid.

Kuna korralikku puidust paljude sahtlitega kappi ma endale lubada ei saa (isegi mitte kasutatud), siis kärpisin oma unistust ja tõin lati madalamale. Vineerist sobib ju ka, eksole? Peaasi, et saaks ehteid omavahel lahku lüüa, et oleks ülevaade ning ehted ei läheks omavahel pusasse (see on jube tüütu!). Nii, et ainuke ümberlükkamatu eeldus on väiksed sahtlid. Ei pea olema siidiselt sile pind sahtlitel, kuigi pindu näppu (palju) ei taha. Ja kuna vineerist asju saab alati natuke lihvida ja üle värvida ning muul moel tuunida, on lihtsast vineerist karpide-sahtlite lõpp-tulemus toodud piltidel.

ehete hoiustamine sorteerimine kuidas säilitada ehteid sahtlid ehetele kapp

siltidega sahtlid ehetele kuidas hoiustada väikeseid asju ehted helmed arhitekti kapp

So - where to storage jewellery items? Not my personal but the mdmButiik jewellery ;) I bet I'm not the only one who spends time on the net admiring the apothecary or index filing cabinets with all those tiny little drawers with label holders and all. Aren't these adorable?
... and expensive.

Anyway, since wooden drawers is something I simply can't afford (not even a second hand one) I needed to desert my glimmering dreams and aim much lower. Plywood will do just fine, right? I just needed to separate the jewellery so it wouldn't tangle (I hate that) and let me have some sort of overview. So any drawers will do. And the surface doesn't need to be silky smooth, I just hope I don't get (much) splinters, right? And raw plywood can always look better when doing some DIY with sanding and covering with paint. So, you can see the result on the photos.

3 comments:

X by Leina Neima said...

Ilus ja asine! Mul on üks nö. apteegikapp olemas aga sellest jääb kogu mudru jaoks väheks... Kui see saladus pole, kustkohast sa neid vineerist kastisektsioone leidsid?

Katrin mdmB said...

Ei ole saladus :) Need vineerist kastid-sahtlid on Bauhaus'ist (Tln).

X by Leina Neima said...

Suur aitäh ;)