Saturday, October 10, 2015

MdmButiik Brithday Coming Soon - Annual Sale

I'm so excited! Soon it will be birthday for mdmButiik. How time flies! 19th October is the official day and the brand mdmButiik was launched 6 years ago.

Since this couldn't have been possible without my super gorgeous clients and fans I'm holding on to the tradition of annual sale on Etsy mdmButiik. This is the biggest one -20% and works with coupon code I will post on blog and Facebook in next week. Sale lasts three days 17-19th October. I've made a little tutorial to quickly refresh on how to use coupons on Etsy.

I've been really busy of making the selection wide enough for everybody. It wouldn't harm to check out what's on offer and select your favorites out before the sale starts.

kristallidega ehted, helmestest ehted, ehtekividega, pärlitega


Mul on raske sõnadesse panna ootusärevust! Varsti on mdmButiigi sünnipäev. Kuidas aeg lendab! 19ndal oktoobril on ametlik päev, mil 6 aastat tagasi sai bränd alguse.

Kuna kõik see poleks olnud võimalik ilma teie imeliste fännideta, siis jätkan ükskord aastas allahindluse traditsiooni Etsy mdmButiigi poes. See on suurim allahindlus -20% ja töötab kupongiga, mille avaldan järgmisel nädalal blogis ja Facebookis. Kampaania kestab kolm päeva 17-19 oktoober. Lugege kupongi kasutamise kohta, et mälu värskendada.

Olen pingutanud, et ehete valik oleks võimalikult lai. Vaata juba praegu välja, mis on pakkumisel ja valid oma lemmikud välja enne, kui kampaania algab.

No comments: